Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik jön be jobban?

Melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés

Fiúk és Lányok! De elsősorban fiúk...

Nektek milyen színű haj tetszik jobban egy lányon?

Sötétebb színek,mint fekete,vagy világosabb mint szőke?

Nemet és kort írjatok:)köszi

2009. szept. 10. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
szerintem attól függ,hogyan néz ki a lány.hiába jön be vlkinek a szőke haj,ha egy irtó csúnya lányon nem jó :S érted
2009. szept. 10. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint a barna haj tetszik. Kevés lánynak áll jól a szőke... Sok ismerősöm barna, és jól állt neki, de befestette szőkére... hát mit ne mondjak, nem kelett volna... De az ő hajúk, tegyék csak, a nekik így tetszik!

16/F

2009. szept. 10. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem átlagban a barnák szebbek. Legalábbis Mo.-on. De az arcon sokkal több múlik, mint a hajszínen. F/22
2009. szept. 10. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok de azért válaszolok.Nekem legjobban a sötét barna haj tetszik,de az is akkor a legszebb,ha nem festett,hanem eredeti.Ami a legborzalmasabb az a hidrogén szőke,egyretöbb tini ilyenre festeti a haját..
2009. szept. 10. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

nekem is a sötétebb hajúak jönnek be...

de hallottam már olyanról,hogy egy fekete hajú vagy sötétebb hajú lányt romásabbá tesz ez a hajszín..:S

2009. szept. 10. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

akinek természetesen sötét a haja, azt tuti nem teszi csúnyává... én lány vagyok, eredetileg sötétbarna a hajam, pompáztam már sok színben, voltam fekete, mahagóni, padlizsán, sötét és világos vörös, melíros, tiszta szőke(ez volt az, ami nagyon volt jó!), de rá kellett jönnöm, h az eredeti hajszínemhez közeli áll a legjobban, meg még talán a melíros. bár azért, mert alapból kissé ilyen egzotikus-szerű fejem van a mandulavágású szemeim miatt:)

vannak lányok, akiken tetszik a szőke(ha eredeti), illetve nekem ami még tetszik, az a hófehér bőr+eredti vörös haj+szeplők. illetve minden hajszín, ami nem természetellenes

2009. szept. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!