Melyik jön be jobban?
Fiúk és Lányok! De elsősorban fiúk...
Nektek milyen színű haj tetszik jobban egy lányon?
Sötétebb színek,mint fekete,vagy világosabb mint szőke?
Nemet és kort írjatok:)köszi
Nekem személy szerint a barna haj tetszik. Kevés lánynak áll jól a szőke... Sok ismerősöm barna, és jól állt neki, de befestette szőkére... hát mit ne mondjak, nem kelett volna... De az ő hajúk, tegyék csak, a nekik így tetszik!
16/F
köszi a válaszokat:)
nekem is a sötétebb hajúak jönnek be...
de hallottam már olyanról,hogy egy fekete hajú vagy sötétebb hajú lányt romásabbá tesz ez a hajszín..:S
akinek természetesen sötét a haja, azt tuti nem teszi csúnyává... én lány vagyok, eredetileg sötétbarna a hajam, pompáztam már sok színben, voltam fekete, mahagóni, padlizsán, sötét és világos vörös, melíros, tiszta szőke(ez volt az, ami nagyon volt jó!), de rá kellett jönnöm, h az eredeti hajszínemhez közeli áll a legjobban, meg még talán a melíros. bár azért, mert alapból kissé ilyen egzotikus-szerű fejem van a mandulavágású szemeim miatt:)
vannak lányok, akiken tetszik a szőke(ha eredeti), illetve nekem ami még tetszik, az a hófehér bőr+eredti vörös haj+szeplők. illetve minden hajszín, ami nem természetellenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!