Mennyi egy műkörömépítés önköltségi ára? Mondjuk ha egy sima zselésről van szó középárkategóriás anyagokkal.
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 12:13
11/16 A kérdező kommentje:
Pedikűrözni is szeretnék, azzal ki tudnék járni mamókhoz ha minden kötél szakad. ;-) Köszi,h. segítetek. :-) Néztem az alfakapost de legközelebb csak aug végén indítanak. Tényleg ők a legolcsóbbak! Végülis nem sürgős viszont szept-ig el kell kezdeni mert utána szigorítják az OKJ képzéseket. Állítólag ezt összevonják a kozmetikus képzéssel. :-o Most a crystal nailst gondoltam májustól. Az alfakapossal elégedett voltál?
2013. márc. 5. 19:38
12/16 gabriell88 válasza:
Jó tanárokat kaptam, akik nemcsak tanítanak, de dolgoznak is a szakmában,A pedi tanárom pl gyógypedikűrös és azt is tanítja, pedig elvileg csak a sima pedikűrt kellene tanulnunk.A pénzemért azt kaptam amit kértem, bár az anyaguk nem jó minőségű viszont gyakorolni tökéletes, ha elvégzed úgy is azzal fogsz dolgozni ami neked fekszik.Összességében elégedett vagyok, igen.
13/16 anonim válasza:
Nekem nem ilyen jók a tapasztalataim a kaposnál. Tény és való, a peditanár, és az orvosok kedvesek, lelkiismeretesek, rendkívül segítőkészek voltak és jól leadták az anyagot. Viszont itt nincs meghatározott létszám, mi 25-en voltunk, gyakorlati órákon 2 teremben, és csak egy tanár, ő járkált egyik teremből a másikba. Volt olyan, hogy sokáig nem jött hozzánk, és nekünk kellett szólni, vagy odamenni a modellel, hogy segítsen.
Ezért javasolnék inkább kiscsoportos oktatást, ahol a tanárok mindenkire kellő figyelmet tudnak szentelni.
Ja, a cég saját anyagai szinte használhatatlanok, viszont mindenképp meg kell venned, mert benne van a tanfolyam árában.
14/16 gabriell88 válasza:
mi 13-an voltunk, és a tanárok mindenkihez odamentek egyenként és ha kérdésünk volt azonnal jöttek és segítettek.Én Székesfehérváron tanultam ..:)
15/16 gabriell88 válasza:
oh igen, benne van a tanfolyam árában a költség és mindenképp meg kell venned, viszont a cn-nél nincs benne az anyagár, se a lámpa , se semmi és úgy minimum 200 ezer a tanfolyam, ugyan úgy nagy csoportos létszámmal.Nem egy ismerősöm azt választotta és sok panasz érkezett.Szerintem a tanfolyam alatt ha megtanulsz szar anyaggal, dolgozni akkor a jó minőségüek már meg sem kottyannak.A cn-t amúgy sem szeretem, drága az anyaguk és szerintem az árához képest egy középkategóriás anyag.Bár kinek mi fekszik, ezt is írtam.Saját döntése mindenkinek, viszont én jól jártam velük, jó tanárokat kaptam , megtanultam rossz anyaggal dolgozni és még ezzel az anyaggal is 97% lett.Sokat kell gyakorolni és figyelni.
16/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem könnyű a döntés. :-( Köszönöm még egyszer a segítséget még aludni fogok rá párat. Egyébként én Pesten csinálnám a tanfolyamot, ott tényleg mindig dugig vannak a csoportok. 25-30fő. :-(
2013. márc. 8. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!