Mennyi idő múlva látszik a tekercselés hatása?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy héten hányszor tekercseljek, hogy legyen hatása?2013. febr. 21. 17:10
1/8 anonim válasza:
Én a tranyós gitárerősítőmet 2éve tekercseltettem azóta is tart és bár látszani nem látszik, de a hangja jobb mint újkorában .. :) Leírhatnád pontosan hogy mire gondolsz mert szerintem senki nem érti :)
2/8 anonim válasza:
Attól függ mit, h egy három fázisú leválasztó trafót fogsz tekerni, az nem kis meló, bizony el kell telni vagy egy hétnek, még ha egész nap tekered is, hogy látszatja legyen. :)
De ha csak egy ferritfazékvasmagos rádiófrekis balunt tekersz az egy óra alatt simán látszani fog :) Remélem tudtam segíteni!
3/8 anonim válasza:
szerintem a zsírégető tekercselésre gondolt, ha már szépség és divat kategóriában van a kérdés... én úgy tudom, hogy egy szakszerű tekercselésnek 48 óra a hatóideje. szépségszalonokban 10 alkalmas bérletet lehet venni, és heti 2szer kell menni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy 48 órát kell hordani, vagy 48 óra után látszódik a hatás? És kb. hány hét múlva látható jelentős változás?
2013. ápr. 4. 17:32
5/8 anonim válasza:
én még csak most fogok kezdeni járni, de azt mondta a csaj, hogy egy tekercselés kb 40-50 perc, beken, lefóliáz, pamutruha rá és így kell feküdnöm megadott ideig. ezután 48 órán keresztül ég/bomlik(?) a zsír. vagyis ennél gyakrabban fölösleges, és azért kell a legalább heti 2 alkalom, hogy ne legyen nagy a szünet 2 alkalom között, mert akkor nem biztos, hogy eredményes. kb 5-6 kezelés után kezd látványos lenni, nagyon sokat kell inni, viszont kezelés előtt és után 1 v 2 órával azt hiszem, hogy egyáltalán nem szabad inni. most így előzetesben kb ennyi infóm van. ha sportolsz vagy diétázol mellette, esetleg méregtelenítesz, akkor még hatásosabb.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2013. ápr. 6. 23:17
7/8 anonim válasza:
ja és ha menstruálsz akkor csak óvatosan, inkább a gyengébb napokat válaszd, mert vérbőséget okoz és nagyon felerősítheti!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 14. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!