Default. kérdése:
Melyik parfümboltot ajánljátok?
Figyelt kérdés
Hugo Boss parfümöt szeretnék venni, olyan boltot keresek, ahol van többféle is, és az eladók is valamennyire értenek a témához, mert én nem értek :)
köszi
2013. febr. 21. 14:29
2/4 anonim válasza:
sajnos a jelenleg Magyarországon üzemelő parfümériákban nem értenek az eladók ahhoz, amit csinálnak, amit mondanak, hogy el kell adni, azt nyomatják, de ha pl. egy olyat kérdezel, hogy egy bizonyos illathoz mi hasonlít, fogalmuk sincs és rábeszélnek valami tök másra
én javaslom neked az illatfelhő vagy a Parfüméden nevű netes parfümériákat, ahol a tulajdonosoktól tudsz emailban kérdezni (nem kínaiak, és nem hamisat árulnak)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem !
üdv
2013. febr. 26. 13:08
4/4 anonim válasza:
Én a Rossmanban szoktam venni a parfümöket, itt elég jó minőségű parfümök vannak, és azt hiszem van hugo boss is! Az eladók pedig nagyon kedvesek és általában értenek is a témához! Néha az összes parfümnek az illatmintáját meg lehet szagolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!