Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmöt a kozmetikus hogyan...

Műkörmöt a kozmetikus hogyan távolítja el?

Figyelt kérdés

már levan nőve kicsit,szeretnék újat csináltatni.Nem építtetni akarom,hanem egy egésszen újat.Viszont lejönni nem nagyon akar,nagyon rá van "égve" a körmömre úgylátszik :D nem akarom megvárni,amíg teljesen lenő,és leesik,mert már ígysem szép.Kozmetikus ( aki csinálta a körmömet ) letudja szedni?hogyan?

köszönöm

2009. szept. 8. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Reszeléssel szedik le, de így nagyon elvékonyodik az eredeti köröm. Ha jól tudom a porcelán körmökre van valami oldószer, amivel le lehet szedni.
2009. szept. 8. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha zselés,azt lereszelik. A porcelánnak igaz,hogy van oldószere,az aceton is oldja,de azt is reszelni kell,mert az oldószer csak fellazitja. Szerintem csak töltesd fel,nem lesz csúnyább igy,mintha újat csináltatnál,csak a saját körmöd kevésbé sérül.
2009. szept. 9. 07:12
 3/5 A kérdező kommentje:
értem :S de nekem teljesen más köröm kell.Mármint a minta,meg minden rajta
2009. szept. 9. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha töltetni mész, akkor teljesen más lesz a minta meg minden...
2009. szept. 9. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:

jaaj.akkor értem :) köszi

akkor megoldom így

2009. szept. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!