Szerintetek milyen az arcom? (kepet uzenetben kuldok)
Figyelt kérdés
Eloszor irjatok le hol laktok, nem szeretnem ha ismeros rajonne mifeleket kerdezek itt...
Azt szeretnem megtudni, hogy milyennek latjak masok.
Pl.: atlagosnak, szepnek, rondanak, babaarcnak vagy karakteresnek es hogy mi az amit eloszor eszrevesznek rajta. Mi a szep, a ronda, min lehetne szepiteni, kiemelni rajta, vagy elvonni a figyelmet rola.
2013. febr. 20. 22:54
2/31 hawkbill válasza:
Szentendre. de ha fiú vagy ne is küldj képet, mert kapásból kicikizlek, hogy ilyeneket kérdezel... :D
3/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiu. :)
2013. febr. 20. 23:06
4/31 anonim válasza:
Úgy látom még elég fiatal vagy. Nem tartalak csúnyának, de nem is tartalak nagyon szépnek sem, egy jó átlag vagy, ami a későbbiekben még jobban megszépül + a smink is dobni fog majd rajtad, és akkor viszont már nagyon kapós leszel a srácok körében, legalábbis külsőre. Szerintem. A homályos kép tetszik a legjobban, talán a zöld háttér miatt valahogy jobban kijön a kék szín a szemedben, meg a szád pirosa. Talán a szád az, amit először észreveszek, és talán a szemed. A mosolygós kép pont nem tetszik. A bőröd itt nem tűnik simának, meg valahogy a színek miatt is. De amit egész biztosan állíthatok (már ha ezért kérdezed), hogy nem fogsz egyedül maradni, ha csak ezen múlik. Ahol a fű előtt ülsz, szerintem a hajad ott az előny. A rövid hajat nem találtam olyan vonzónak a mosolygós képeden. Ja, ez az, a hajad az erősséged, kibontva, hosszabban. De ugye ez ízlés kérdése is. Szerintem a narancssárga nem áll jól, a kék jobb valamiért.
5/31 A kérdező kommentje:
Koszonom, uzenetben fogok valaszolni mindenkinek, nem szeretnem ha a tovabbi valaszolok esetleg szimpatiabol elfogultak lennenek.
2013. febr. 20. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!