Csajok titeket nem idegesít ha a pasitok/tesótok lenyúlja a kozmetikai cuccaitokat?
Másoknál is ez a divat, hogy arckrémet, arcradírt, hajlakkot elhasználják a fiúk? A tesóm még a korrektoromat is elkéri néha!
Miért nem vesznek maguknak? :)
A barátom nem csinál ilyet.
Szerintem ez egyén függő, van olyan pasi, akinek ez belefér, van akinek nem. Tesóm használ a hajához hajlakkot meg hajvasalót. Neki ez belefér, engem nem zavar. Soha nem vette el az enyémet, mert nem hagyom magam.
A lányok sem egyformák. Van aki smink nélkül ki se megy az utcára, van aki még alkalomra sem használ egy ajakápolónál többet.
24/l
köszi a válaszokat!
sztem amúgy nem b.zis v ilyesmi, meg én lépést tudok tartani a világgal, szóval mostmár a tizenéves korosztályú fiúk ügyesebben sminkelnek lassan mint én :D ez mondjuk sztem főleg a média és a tinibálványok hatása! meg talán a mi, lányok hibája is, hiszen vhogyan már elvárjuk, h úgy nézzen ki a pasi, mint a TVben vmelyik nagy sztár......
de mind1, sztem nem lesz vki ilyentől b.zi, mert végülis én se lettem fiú mert nadrágot vettem fel v ilyesmi.
nekem csupán az a bajom h milyen izék már, h boltba nem mernek menni v mi van, de tényleg ez az általános, h nővér/barátnő cuccát lenyúlni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!