Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Unásig ismételt kérés, tudom,...

Unásig ismételt kérés, tudom, de hogyan modellkedhetnék?

Figyelt kérdés
179 cm vagyok és 58 kiló. A méreteim 84-64-94 16/L
2013. febr. 19. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól felmérted, hogy ez kb a 1564613-edik ilyen kérdés. Miért nem olvasod el azokat a válaszokat, virágszál?
2013. febr. 19. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert a saját méreteimről szeretnék véleményt kapni. Köszönöm, hogy válaszoltál! :)
2013. febr. 19. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
tényleg unalmas. menj el egy ügynökséghez, megmondják. a méret rohadtul nem jelent semmit. ha ebből indulunk ki, belőlem is szupermodell lehetne :D
2013. febr. 19. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:
és miért nem vagy az? akkor miből indulnak ki?
2013. febr. 19. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok otthon a témában (hogy is lehetnék, alacsony vagyok és teltkarcsú), de azért én is tudom, hogy nem úgy megy, hogyha valaki kellően vékony "akkor miért nem az". A csúcsszuper alakú lányoknak is csupán 1%-a az, aki tényleg modellkedik:)

A derék talán kicsit vastag, legalábbis ahogy szokták írni, inkább 60 vagy az alatt legyen.

2013. febr. 19. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert a nem lehet pl normálisan kisminkelni a fejem, meg baromira nem akarok modellkedni. úgyhogy inkább továbbtanultam :)
2013. febr. 19. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Mész az utcán és egyszer csak felfedeznek (ez ritka)

2. Felkeresel egy két modell ügynökséget: innen megint több kimenetel lehet, pl leteszel egy szép összeget egy modell képzésre+portfólió (100-300 ezer Ft) ha jó vagy akkor alkalmaznak és sűrűn lesz munkád vagyis jól fizet

vagy

leteszed a lóvét, de nem nagyon akarnak foglalkoztatni jön egy két kisebb munka amiből sose térül meg a befektetett pénzed vagyis tiszta lehúzás

vagy

őstehetség vagy kisebb kiadásaid lesznek és pénzt is keresel

Keress fel több ügynökséget, nézd meg mit ajánlanak számodra és ha vállalod a rizikót és az anyagi befektetést, akkor vágj bele.

2013. febr. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!