Tudtok hasonló motiváló szövegeket? Csuklómra szeretném.
A lényeg,hogy most életem legnagyobb gödrében vagyok (depresszió,falcolás stb.) és szeretnék egy tetoválást,ami elfedi a vágások nyomait,és még jelent is valamit.
Ezeken gondolkodtam:
Stay strong.
Be free, Be strong.
ilyeneken gondolkozok,csak nem akarom elhamarkodni,van ötletetek?
Akkor már magyarul...
De azt javaslom, várd meg, amíg kijössz a gödörből, és tiszta fejjel döntsd el. Ez egy életre szól, ezért személyesnek kell lennie, nem közhelyesnek.
És kérdezz rá, leeht-e egyáltalán hegre tetoválni, mert azért az nem olyan egyszerű művelet.
Szerintem az angol nyelvű csuklótetkó a legelcsépeltebb dolog manapság, gázabb, mint a ribirendszám meg a nonfi felkaron.
Velem is pont ez volt a helyzet, mint veled, de ahelyett, hogy semmitmondó hülyeségeket varratnék magamra, amit tuti megbánnék, inkább vettem egy szép órát, meg karkötőket.
jaj,nee:S csak angol stay strongokat,meg belive in yourself/your dreameket ne.kérlek.egy ribancrendszámmal a derekadon is egyedibb lennél,de tényleg.
ha annyira nem akarsz magyarul,akkor legyen pl. latin/francia/olasz/spanyol tetoválásod,vagy bármi más,csak ne angol.
Nem az az erős aki nem esik el, hanem aki mindig fel tud állni
Szomorú éjszakák után örömteli a reggel - szomorú éjszaka= a mély gödör,az örömteli reggel pedig a gyógyulásod.
de még van egy csomó:
Szállj, mint a madarak az égen, szabadon, mert így nem kell félned.
Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik
Tárd ki a szárnyad, repülj el rab madár
Ragadd meg a napot, vagy halj meg báva az időt amit elvesztettél
A sebeim emlékeztetnek rá, hogy a múlt valós
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél
Ragadd meg a napot!(Carte diem,ez elég híres)
Mihelyt megveted a halált, legyőztél minden félelmet
az Carpe Diem.
de tényleg,a francia is nagyon jól hangzik,azt is szeretem. abból tudtok hasonló mondatokat?
amúgy punnany massif ugyanolyan tucatszöveg;) és nem is szeretem. inkább rock.
ráadásul azok túl hosszúak,nekem csak pár szavas kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!