Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítés extrém helyeken?

Szőrtelenítés extrém helyeken?

Figyelt kérdés

Hormonzavarom van, a kezelés folyamatban, de még vagy fél év, mire hatása is lesz. Közben a helyzet romlik, bajusz, áll, mell, has, fenék, mindenhol nő szőr... a párom ki van már akadva, és én is.

Mivel lehetne ezeket a helyeket szőrteleníteni? Főleg az áll környékét, mert azt végképp nem akarom, hogy borostás legyek..

2013. febr. 18. 14:04
 1/4 anonim válasza:
Szia, hát én talán a gyantázást tartom a legjobbnak szőrtelenítés terén mert az hamar egyszerre kiszed mindent kicsit utána 1-2órát piros lesz de be kell kenni gyantázás utáni ápoló krémmel (olajjal). De az legalább egy hónapig jó utána.
2013. febr. 18. 14:21
 2/4 anonim válasza:

gyanta, szerintem is

de ha lézeres szőrtelenítésre jársz, arról nekem anno azt mondták, hogy hormonális problémák esetében NEM hatásos!

kérdezz rá, felesleges pénzkidobás is lehet!

(nekem villanófényes volt (nem lézer), nem hormonális miatt, csak kényelmi szempontból, de SEMMIT sem ért, 150 ezrem bánja... :(

2013. febr. 18. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyantázd.
2013. febr. 18. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
És mit lehet csinálni, amíg pöttyös? Gyanta után két-három napig piros pöttyös a legyantázott hely, nagyon csúnya :(
2013. febr. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!