Garantáltan hatásos fogfehérítő készítmény otthon?
Figyelt kérdés
Légyszives segitsetek milyen terméket vegyek amit otthon használhatnék. Helytálló válaszokat várok!2013. febr. 15. 21:45
1/8 anonim válasza:
Szódabikarbóna, nem hittem benne de a legjobb barátnőm mindig használta, 2 hét alatt hófehér fogai lettek, én is kipróbáltam és tényleg nagyon hatásos!!!!!
2/8 anonim válasza:
tényleg jó a szódabikarbóna,de én sütőport használok,kb egyforma a hatásuk:D
3/8 anonim válasza:
Hogy kell amugy hasznalni, azt is leirnatok? :)
4/8 anonim válasza:
vizes fogkefére teszel szódabikarbónát.
de úgy is lehet hogy fogkrémmel kevered, de ha magában használod sokkal hatásosabb!
5/8 anonim válasza:
sütőpor ugyan ez,csak figyelj rá hogy ne nagyon kend az ínyedre,van akinek nem bírja
6/8 anonim válasza:
Tényleg nem hülyültök ezzel a szódabikarbónával?
7/8 anonim válasza:
nem hülyülünk. hatásos, bár nem a legjobb az íze:D
8/8 anonim válasza:
Az aurveda szerint: reggel éhgyomorra öblögess olivaolajjal, min.20 percig. Azt mondják, mindenféle méreganyagot összegyűjt a szervezetből, és a fogakat is nagyon kifehéríti. Még nem próbáltam, de tervezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!