Nem tudom. Nekem a fenékig érő már túl hosszú. Ötlettelen, tucat és igénytelennek is hat. Mintha nem járna az illető fodrászhoz és csak úgy túlburjánzana a haja.
2013. febr. 16. 00:15
12/18 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Hosszú haj párti vagyok, de nekem is a hátközépnél kicsit hosszabb tetszik, annál hosszabb ne legyen.
Valahogy olyan formátlan, semmi fazonja és tényleg kicsit igénytelennek tűnik..ha kicsit rövidebb és van valami fazonja, sokkal szebb szerintem.
2013. febr. 16. 03:59
13/18 anonim válasza:
nekem majdnem a fenekemig ér, de én nem szeretem kibontva hordani, mert úgy elég furi az arcom formája. de szerintem szép, ha jól van gondozva.
2013. febr. 16. 13:50
14/18 anonim válasza:
Hogy tucat lenne, azt vitatom.
Amúgy minden attól függ milyen. Ha tényleg egészségesen fénylő, tiszta, a hajvégek puhák, és van bele csempészve egy kis fokozatosság, esetleg festett vagy melírozott, netán ombrés, akkor senki sem fogja rá azt mondani hogy épolatlan vagy csúnya. Hozzátartozik még az is, hogy nem szabad ugyanúgy hordanod, milliónyi lehetőség rejlik benne, és ha nem használod ki, simán rád sütik hogy unalmas hajú, csal lóg, stb. Hidd el, ha néha felkontyolod, felcopfolod, befonod, vagy valami egyéb hihetetlen hajkölteménnyel mész, senki az iménti leszólók közül nem mondaná azt a hajadra amiket amúgy írtak.
2013. okt. 20. 16:11
15/18 anonim válasza:
én 14 éves lány vagyok, én térdig érőre szeretném a hajam megnöveszteni, most ér deréktől lejjebb már , de én nem érzem lógónak a hajam, sőt nagyon dús, meg göndör, erős, szőkésbarna csak durva tapintású meg nehezen kezelhető de növesztem akkor is, de nem töredezik se a vége sem sehol.
2013. okt. 31. 14:36
16/18 anonim válasza:
ja és volt már térdig érő hajam mikor kisebbb voltam csak levágtuk.vállig, de nő gyorsan.
2013. okt. 31. 14:37
17/18 anonim válasza:
meg mindenki azt mondja hogy 3 ember fejére elég lenne olyan sok :DD kentem rá olivaolajat még szebb lett, ez is növeszti a hajat, de a legjobb hajnövesztő a ricinusolaj, de nekem nincs olyanom csak lenmagolaj, argánolaj, olivaolaj, dióolaj, szőlőmagolaj, de ezek is jók..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!