Valaki használ alakformáló bugyit? Mi a véleményetek róla, hatásos?
Kár, hogy nem érkezett még válasz, én is kíváncsi lennék, hogy melyik vált be. Nekem a napokban érkezett meg az Avon body illusion alakformáló bugyim, erről tudok véleményt mondani. Kb 3500 Ftba került, sajnáltam a pénzt a Triumphra, de kénytelen leszek arra is beruházni.
Szóval. Jó-jó, nem rossz, de lehetne jobb is. Én 38-as méret vagyok, nem vagyok kövér, de a szülés után lógós lett a hasamon a bőr, így csípőnadrágot nem tudok hordani, mert kibuggyan :( Erre az Avonos tökéletes. De..
Előnyei:
- sima lesz a hasvonal, simán felvehetem a régi gatyóimat
- kényelmes, nem szorít el, nem üt át a ruhán
- szilikonos csík van a belsejének felső vonalán, hogy ne pöndörödjön vissza
Hátrányai:
- a szilikoncsík ellenére visszapöndörödik, ha hajolgatok
- a megerősített rész csak a felső felére terjed, az alsóra egyáltalán nem, tehát kb köldök alatt vége az erős tartásnak és ott kidudorodik a has - szerencsére ez nem látszik nadrágban, mert az a rész már a nadrág vonala alá esik..
- az előbbi probléma miatt csak nadrághoz jó, egyberuha alá nem, mert ha leülök ugyanúgy kidudorodik a bőr, mintha egy szép szabályos úszógumim lenne
Volt még egy másik fajta, amit kipróbáltam, a vaterán rendeltem teleshopos alakformáló nadrágot (ami térdig ér és a hasat takarja). Na az egy rakás kaki volt, ahogy húztam föl, szétszakadt az ujjam nyomásától. Pedig a méret jó volt. Lehet, hogy hamisítvány volt, de már nem akartam próbálkozni vele még egyszer.
Te próbáltál már valamilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!