Felvennél egy Michael Jackson felsöt?
Figyelt kérdés
A felsö fehér es ravan nyomtatva:I love MJ.Egy piros szivben.Arckepevel.Szerintetek felvehetem vagy csak itthonra?2013. febr. 14. 12:38
1/9 anonim válasza:
szerintem attól függ h milyen a te stílusod...
2/9 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Ha tetszik neked, hordd nyugodtan, nem kell mások véleményével foglalkozni..Csak akkor lenne gond, ha mondjuk egy Justin Bieberes pólóról lenne szó..
3/9 anonim válasza:
ha MJ rajongó vagy akkor felveheted...
4/9 anonim válasza:
Nem, mert nem szerettem/szeretem Jacksont. De ha te igen, akkor hajrá.
5/9 anonim válasza:
Vedd fel!!! Imádom Őt, és örülök, ha látom, hogy más is imádja:):):) Ezen nincs mit szégyellni:) Másnak is van pólója a kedvenc énekesével:):):)
6/9 anonim válasza:
hülye a kérdés...szerinted ha kimész vele az utcára CIKI leszel ? mert ha így gondolod inkább ajándékozd oda másnak ,szerintem BÜSZKÉN felvenné :)
8/9 anonim válasza:
Hogyne vehetnéd! Ne foglalkozz vele ki mit mond, légy rá büszke, hogy szereted Michael Jackson-t! Én kalapot is hordok, soha nem foglalkoztam mások véleményével, tedd nyugodtan te is ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!