Miért leszek csúnyább évről évre?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre még csak 20 éves vagyok, de nézegettem a pár évvel ezelőtti képeimet, azokon olyan szép voltam, és ahogy telnek az évek egyre csúnyább leszek. Ez miért van? :(2013. febr. 13. 20:37
11/27 anonim válasza:
Baranya megye, Pécs. Kíváncsi vagyok a képekre, nélküle nem is lehet erre igazán válaszolni. Szerintem valószínűleg csak te látod így egyébként :)
14/27 anonim válasza:
Én is 22 vagyok és azt látom hogy hiába finomodott a stilusom meg sokkal szebb a hajam a sminkem minden de az arcom mintha megcsunyult volna nagyobb az állam stb :S
15/27 anonim válasza:
nekem is küldhetsz :) pécsi vagyok
16/27 anonim válasza:
Budapest. Küldhetsz nekem is.:)
17/27 anonim válasza:
Kicsit másabb lettél, bár azért túl drámaian látod a helyzetet. Tény, hogy a legjobb kép az első, de mivel csak 1-1 képet küldtél, nem lehet megmondani, hogy mekkora a különbség.
19/27 anonim válasza:
Egy nő akkor a legszebb, ha szerelme ezt mondja neki, ha a nők irigykednek rá és ha elégedett önmagával.
20/27 anonim válasza:
nyugi, egyáltalán nem vagy csúnyább, ugyanolyan szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!