Stardoll kérdése:
Valaki megtudja mondani hogy hol lehet kapni Isabel Marant cipőt, és h mennyibe kerül (kb)?
Figyelt kérdés
sürgős2013. febr. 12. 08:21
1/8 anonim válasza:
Külföldön pl Párizsban, de net-a-porter.com rol is tudsz rendelni, ki is hozzák, én a sima feketét vettem Párizsban, 395€ volt, kb 110-120.000 Ft nem olyan drága a többi designer cipőhöz képest.
2/8 anonim válasza:
A Deichmannban is vannak hasonló éktalpú cipők :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,...és megérte megvenned?
2013. febr. 15. 17:35
4/8 anonim válasza:
Nagyon, isteni a minősége es nagyon kényelmes is!:)
6/8 anonim válasza:
Kedves utolsó, hogy gondolod hogy a több mint 100 ezres cipő a vaterán 10 ezes forintért igazi? Hamist meg ne mutass neki mert nem azt kért.
7/8 anonim válasza:
(5-ös vagyok)..Vaterán rendeltem ilyen cipőt, lehet hogy nem eredeti de ugyanolyan mindenben az enyém,mint az igazi, 100 ezerért meg nem fogom megvenni az eredetit,hogy ha 15ezerért is megveszem az ugyanolyant.
8/8 anonim válasza:
Tényleg? És bőrből is vannak? Azért nem ugyanazt adnak 100 ezerért és 10 ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!