Mrnnyire vagy elégedett azzal, ahogy kinézel?
Közvélemény kutatást végzek, hogy ki mennyire elégedett magával, mennyit tesz azért, hogy megfeleljen a saját elvárásainak. :)
Itt gondolok külső és belső tulajdonságokra is.
Amit szeretek:
Hajam
-Hátközépig érő szalmaszőke pici vörös fénnyel
Szemem
-Zöldeskék sárga csillag alakú folttal a közepén
Arcom
-Szép a bőröm, és finom vonásaim vannak
Szám
-Szép vonalú telt ajkaim vannak (+ cuki mosoly)
Amit nem szeretek:
Alakom
-Viszonylag arányos vagyok (170 cm 55 kg, 90-63-90), de bikiniben látszik, hogy nem lapos a hasam (ruhában nem)
Körmeim
-Törnek, repedeznek, nem képesek megnőni
A külsőmre úgy 6,5-7/10-et adnék.
A személyiségemben azt nem szeretem, hogy eléggé visszahúzódó vagyok, és túlságosan maximalista magammal szemben.
19/L
Amióta fogyózok, egyre elégedetlenebb vagyok:) Most 10-ből egy hatost adnék magamra az elégedettségi skálán.
Elégedett vagyok az arcommal, mert az általános (és saját) vélemény szerint szép, viszont a rajta lévő, itt-ott felbukkanó pattanásokat utálom. Elégedett vagyok a 0,69-es derék-csípő arányommal:)
Viszont elégedetlen vagyok a súlyommal, még jó 10 kilót le kellene adnom. Ezért teszek is, napi 1 óra torna, és egészséges étkezés (bár ma lecsúszott 2 mini sajtoskifli:/).
Belsőleg elégedett vagyok magammal, legalábbis nagyrészt. Viszont hajlamos vagyok arroganciára és basáskodásra, ezektől megszabadulnék.
Én utálom magamat!
Külső:
Rossz:
-kövér vagyok.és ez mindennél rosszabb.
Jó:
-állítólag szép az arcom.(mondjuk ezt én nem teljesen látom így,de hiszek a többieknek)
Belső:
Rossz:
-agresszív
-beképzelt
-és buta vagyok
-tehetségtelen vagyok mindenben (csak állítólag rajzolni tudok,de én ezt nem így látom)
-béna a nevetésem
Jó:
-hát...állítólag bárkit meg tudok nevettetni
-vicces vagyok
-optimista vagyok
Hiába próbálok fogyózni,nem sikerül!Mert azért csak kell egyek valamit...de így is suliban nem szoktam enni,csak ha nincs ott már csak a barátnőim (meg esetleg az öltözőben tesi előtt),mert elsős korom óta piszkáltak azzal,hogy dagadt vagyok,egészen addig,amíg meg nem fenyegettem az egyik fiút,aki mindíg piszkált,és azóta leszálltak rólam,amióta meg is vertem.Ez múlt évben történt,és most nyolcadikos vagyok.És hála az égnek nem kaptam figyelmeztetést,mert a srác nem jelentette az igazgatónak.Azóta már inkább én vagyok az,aki kemény és verekedős,de mégis jópofa és kedves.
Egyre többször történik meg velem az,hogy az agresszió összegyűlik bennem,és kirobban úgy,mint egy vulkán.Van amikor valaki piszkálja azt a szegény kis lányt aki negyedikes és dagi,és olyankor én meg odamegyek,és próbálok először csak finoman rászólni,aztán ordítozok azzal aki piszkálja a kislányt és amikor még mindíg nincs hatása,megütöm.És onnantól elszabadul a pokol.Ezellen nem tudnék valamit csinálni?Hiába próbálok lenyugodni olyankor,vagy hiába próbálok nem odafigyelni.Emiatt ugye nem kell pszichológushoz mennem?
Szóval én egyáltalán nem vagyok elégedett magammal.Pedig még a fiú haverjaim is (akikkel a hetedikes első verekedésem után barátkoztam össsze) mondogatják néha amikor magam alatt vagyok,hogy nem vagyok csúnya (persze szerintem a barátnőim kérésére,akik meg első óta velem vannak).Meg év elején a legjobb fiú haverom randizni is akart velem,de én azt mondtam neki egyszerűen,hogy velem csak rosszul járna,meg,hogy biztos van egy csinosabb lány,aki tetszik neki.Ő meg azóta próbál még megkérni engem,hogy randizzunk.De pedig nekem igazam van.
173 cm 76 kg vagyok.
Bocs,hogy a válaszom ilyen hosszú lett.Elvileg rövid komment lett volna,de kijött belőlem..:/
kedves 15! :)
Sok szempontból úgy gondolom, hogy hasonlitunk! Kezdjük az elégedetlenségeddel! én is utálom magam, főleg azért, mert szemüveges vagyok! Kicsik a melleim, az alakom többek szerint is jó CSAKHOGY a fenekem nagy! Oké, hogy a hasam lapos, de ennek is egy oka van: nem oda hízok P :) lehetnének hosszabb lábaim. Na és jól jönne egy fogszabályzó is, kicsit kusza a fogsorom :/
Na de vissza hozzád! ;)
Azt mondod, képes vagy ídőzítt bombaként viselkedni? ISMERŐS! Ezért járok floor ballra, ott szó szerint kirobbanok, évfolyam társaim (fiúk) rendesen félnek tőlem xD mert aggresszív vagyok (rúgdosom a lábukat ha útban van, stb). De az osztálytársaim cukinak, viccesnek, aranyosnak, bolondnak tartanak... A lányok. Szerintem ettől még nem kell dokihoz menni... Igaz anya elakar küldeni egyhez, de ez inkább családi okok miatt :P úgyhogy, csak járj valami sprotra heti egyszer legalább és akkor OK lesz minden :)
16 vagyok :)
Ha nem lenne óriási az orrom és magas a homlokom, akkor teljesen elégedett lennék magammal. Vékony vagyok, hosszú lábakkal, nem zavar, hogy nem nagy a mellem. Van 1-2 pattanásom de inkább ez lenne a legnagyobb probléma velem, mint az amit leírtam :)
19/L
Nem vagyok elégedett magammal.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!