Ez az alak még csinosnak mondható?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képen,de én is ilyen alkatu vagyok.Rossz szemmel néztek ilyen duci csajra?Mi a véleményetek róla?Nagyon önbizalom hiányos vagyok emiatt. imagestore1.cotcot.hu/39_14_72919_c2b3e835a36d08fb26789e088ede8c47_9658cf_701.jpg2013. febr. 11. 16:27
1/12 anonim válasza:
Abszolút nem kövér,de ez ellen lehet a legkönnyebben tenni!
2/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Amúgy nem kövér csak molett
3/12 anonim válasza:
Megis hogy a turoba' lenne ez csinos??!
4/12 anonim válasza:
minden azon múlik milyen a csaj. teszem azt ha trapézgatya kötöttpulcsis forma, lehajtott fej, csendes, rá se néznék. legyen ápolt, jól öltözött, látszon rajta, hogy van önbizalma, ééés voálá vinném is. ismerek egy ilyen csajt, mondjuk ő kicsit kövérebb a képen láthatónál, de olyan embert nem hallottam még, aki nem d*gná:D
5/12 anonim válasza:
Óh, jó kis vaskos. Nincs ezzel semmi gond, szerintem teljesen csinos! Ez nem kövér, igazából még ducinak sem nevezném, csak húsosnak. Ésszel kell öltözködnöd, és nagyon is vonzó leszel!
6/12 anonim válasza:
nekem nem jön be a link. valaki segitene?
7/12 A kérdező kommentje:
sok szobabiciklizés javíthat a helyzeten?Vagy mit ajánlotok?
2013. febr. 11. 16:34
8/12 anonim válasza:
Nekem a kissé vékonyabb és sportosabb alkatúak jönnek be. De a haverjaim között is vannak ilyen töltött galambok. Mindegyiknek van párja. Sőt. Ehhez persze szerintem az is hozzájárul, hogy jól érzik magukat a bőrökbe,emiatt van kisugárzásuk.
9/12 anonim válasza:
Normális étkezés,naponta többször,kevesebbet és sok zöldség,gyümölcs fogyasztása nap szinten.No meg mellette néha egy kis mozgás!
10/12 ASOT válasza:
Nekem nem az esetem de attól még sokaknak tetszhet.
Igen bicikli, ha van lehetőséged akkor úszás, futás,
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!