Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes megkeresni egy műkörmö...

Érdemes megkeresni egy műkörmöst, hogy tanítsa meg nekem a körmözést?

Figyelt kérdés

Már régóta csinálom otthon, de jó lenne egy szakmai szempontból is megnézni a dolgokat, mist csinálok esetlegesen rosszul, mit kell másképp, meg biztosan van egy csomó dolog, amit nem tudok. Magamnak csinálnám csak, szóval konkurenciát nem jelentenék senkinek :P

Kisvárosban élek, akkora igény nincs is a körmösökre, hogy másnak is csinálhassam. Meg igazából nem is akarom, van munkám, ez csak afféle kikapcsolódás a számomra.

Szóval érdemes megkeresni ezzel egy vagy több körmöst, hogy kicsit csiszoljanak a tudásomon?

Szerintetek lenne olyan, aki tanítana?

Ha igen, kb mi a reális ár érte?

A közelben csak Pécsett van képzés, egyrészt nem tudnék beutazni, másrészt nincs annyi pénzem kifizetni.

2013. febr. 11. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha találsz is olyan JÓ körmöst, aki elvállal minden szakmai előképzettség nélkül, az bizony nem lesz olcsó. Ez tipikusan az a szakma, ami nem kevés pénzbe kerül még akkor is, ha nem ezzel akarsz pénzt keresni, és csak magadnak csinálnád (amit kétlek). Nézz körbe nails-en, hogy ki lakik a közeledben, és akinek a munkái szakmailag megfelelőek, akkor kérdezd meg vállal-e oktatást.
2013. febr. 11. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:

egyetlen valaki van csak, aki itt lakik és fenn van nails-en, de ő egy volt oszttársam anyja, akivel még csak köszönő viszonyban sem vagyok, szóval ő kilőve.

gondolom kis mellékesként nem jönne rosszul senkinek, szóval vagy elvállalja annyiért, amennyit tudok fizetni, ami ugye máris több, mint a semmi, vagy nem megyek hozzá, akkor meg 0Ft-tal lesz neki több - így gondolom... meg tanfolyam is van olyan 80-100 körül, szóval azért gondolom, nem lehet olyan drága.

Mikor van nála valaki, nekem teljesen megfelelne beülni mellé és figyelni, apró magyarázatokkal. Már arra is gondoltam, hogy elmegyek, hogy csinálja meg az enyém, és közben figyelek :)

2013. febr. 11. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:

normális körmös 5000/óra alatt nem vállalja. én a csakbeülökésellesem esetben is 3500-ért vállalom óránként.

ja, attól, hogy megcsinálja neked, te még nem fogod tudni :) szerencsére, nem olyan könnyű ellesni.

és igen, rohadtul nem szeretjük ingyen kiadni a tudást, amiért több száz ezret, netán milliót kifizettünk már a sok év alatt.

2013. febr. 11. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
a körmözés pont nem az a kategòria, ahol aprò magyaràzatokbòl tanulhatsz. ha làttàl màr körmös rendezvényről videòt (pl körömhajò), làthattad, hogy mennyi időbe telik magyaràzattal EGY köröm elkészítése. pedig ott szakmabelieknek szòl a bemutatò. Ugyanez szalonban vendèggel?
2013. febr. 11. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd megkérdezni meglehet, azzal nem vesztesz semmit, max 3 mondatot. :)

Engem anno a saját körmösöm "oktatott" ő azzal a céllal, hogy magamnak megtudjam csinálni ha akarom.Szóval vannak ilyen körmösök is.Amikor az én körmömet csinálta akkor magyarázta hogy mit hogy és miért kell csinálni.

Nekem csak a tipp zselét bírja a körmöm, így csak azt tanította.

Szóval azt hibátlanul megcsinálom, de egy építettet vag porcit már nem tudnék.

2013. febr. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!