Nagyon magas vagyok? Kb.176-7 cm vagyok és lány! Kiábrándító ez a fiúknak?

Én 177 cm vagyok, és még soha eszembe se jutott, hogy ez hátrány lenne...:O Én imádok ekkora lenni, mindigis, kis koromtól kezdve arra vágytam, hogy 178 cm legyek (nem tudom, miért pont annyi, de nekem az tetszik), és végülis ez majdnem valóra is vált (1 cm különbséggel):)
Én nem hiszem, hogy ez kiábrándító lenne a fiúknak, sőt! Imádják a magas, sudár lányokat, én úgy vettem észre. Ja, és rajtunk minden ruha jól áll, a csőnaci és a miniszoknya is, mert van mire felvennünk.
Egyébként lányok körében is úgy vettem észre, hogy rengeteg irigykednek rám, hogy milyen jó, hogy én ilyen magas vagyok...
Úgyhogy én imádok ekkora lenni, egyébként szerintem ez a magasság még nem is olyan vészesen magas, ismerek látásból egy olyan lányt, aki legalább van 190 cm, na az már tényleg sok egy kicsit, a mi magasságunk szerintem pont ideális:)
18/L

Ne legyél már idióta. És igenis hordhatsz magassarkút, én is szoktam a magam 182 centijével. Van barátom, aki kicsit alacsonyabb nálam, de nem zavar. Rajta kívül pedig elég sok fiúnak bejövök. A kisugárzáson múlik minden.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!