Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon magas vagyok? Kb.176-7...

Nagyon magas vagyok? Kb.176-7 cm vagyok és lány! Kiábrándító ez a fiúknak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 175 cm-es lány vagyok, kissebbségi komplexussal... Akkor miről is beszélünk? :D
2009. szept. 5. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 177 cm vagyok, és még soha eszembe se jutott, hogy ez hátrány lenne...:O Én imádok ekkora lenni, mindigis, kis koromtól kezdve arra vágytam, hogy 178 cm legyek (nem tudom, miért pont annyi, de nekem az tetszik), és végülis ez majdnem valóra is vált (1 cm különbséggel):)

Én nem hiszem, hogy ez kiábrándító lenne a fiúknak, sőt! Imádják a magas, sudár lányokat, én úgy vettem észre. Ja, és rajtunk minden ruha jól áll, a csőnaci és a miniszoknya is, mert van mire felvennünk.

Egyébként lányok körében is úgy vettem észre, hogy rengeteg irigykednek rám, hogy milyen jó, hogy én ilyen magas vagyok...

Úgyhogy én imádok ekkora lenni, egyébként szerintem ez a magasság még nem is olyan vészesen magas, ismerek látásból egy olyan lányt, aki legalább van 190 cm, na az már tényleg sok egy kicsit, a mi magasságunk szerintem pont ideális:)

18/L

2009. szept. 5. 23:51
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem hiszem, hogy kiábrándító lenne. Egyetlen hátránya: nem hordhatsz magassarkú cipőt, mert az tényleg elég furán néz ki egy magas lányon.
2009. szept. 6. 09:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már idióta. És igenis hordhatsz magassarkút, én is szoktam a magam 182 centijével. Van barátom, aki kicsit alacsonyabb nálam, de nem zavar. Rajta kívül pedig elég sok fiúnak bejövök. A kisugárzáson múlik minden.

18/L

2009. szept. 6. 13:13
 15/21 anonim ***** válasza:
183/21 lennék újra, nekem is van barátom ugyanakkora mint én, alacsonyabb pasi mellett tény hogy ne vegyél magassarkút de amúgy nyugodtan, nem kell kiélezni a a magasság különbséget. 183 centimmel én is felveszem a magassarkút kit izgat...nem járhatom állandóan laposba
2009. szept. 6. 17:57
 16/21 anonim ***** válasza:
magas, vékony lányok! Érdekel a modellkedés? Ha igen, írjatok! (egy modellügynökség kreativ igazgatója)
2009. szept. 26. 23:25
 17/21 anonim ***** válasza:
jó poén :-)
2009. szept. 27. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:
mi jó poén??!
2009. szept. 28. 10:26
 19/21 anonim ***** válasza:
ha már 18 vagy és 176cm. Akk nyugi. Az sztem pont jó. Én ugyan ekkora vagyok ( + - néhány )és 13 éves. És akkor én mit mondjak?? Nagyon útálom, hogy ilyen magas vagyok. Elegem van belőle. Ha lehetne egy kívánságom az egész világon, azt kívánnám, hogy legyek alacsonyabb. De sajnos ez lehtetlen...szal valahogy próbálom elfogadni. Ne izgulj. Neked jó a magasságod. Akimeg a te korodban 140cm, annak nem jó a magassága.
2010. júl. 31. 20:10
 20/21 anonim válasza:
pont jó:D én 185 felett vagyok 15 éves fiú :D
2010. aug. 8. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!