Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan készítitek a francia...

Hogyan készítitek a francia épített zselés körmöt?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy vékony vagy vastag réteget tesztek a koverből és a fehér szélből. Kétfélét hallottam: alapréteg, vékony francia( kover meg fehér), majd a vastag fedő réteg, ebből formálják ki a c ívet.

A második variáció: alap zselé, vastag francia, vékony fedő réteg. Ti melyiket szeretitek és használjátok?


2013. febr. 7. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:

vékonyan mindig. a megfelelő helyen pedig vastagon, hogy meglegyen a köröm statikája.

a vastag köröm randa, a vékony pedig törik.

2013. febr. 7. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!