Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel lehet kiszedni az...

Mivel lehet kiszedni az orrszőrzetet?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk levágnam kisollóval az baj lenne??És milyen haamr nőne vissza?
2009. szept. 4. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Párom szemöldökcsipesszel tépi ki. Megszenved vele, de utána sokáig nem nő vissza. Az ollót nem tudom, vágni nem szokta.
2009. szept. 4. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mindig szúrni fog, de sok férfi így szokta. Én nő vagyok,de mindig kiszedem. Eddig lidokainnal érzéstelenítettem és kihúzgáltam csipesszel, de ez nagyon fáj, nem bírom. Én marha épp ma csináltam azt, hogy szőrtelenítő hapot kentem oda, de előtte zsepigalacsinnal betömtem az orrom, hogy ne szívjam fel a habot.:) Na ilyet ne próbálj, mert az egyik oldalon nagyon fáj, megsérült a nyálkahártya. De a szőr kijött, viszont nem merném mégegyszer. De ha csipesszel ki bírod húzgálni, az úgy sokáig jó.
2009. szept. 4. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Párom orrszőrnyírót használ, remington és kb 3000-4000ft(garanciás) között volt. Nem fáj, és havonta kb 4x használja.
2009. szept. 4. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:

derég nemsírtam..xD

csipesszel nagyon fáj,de megére szenvedni...

2009. szept. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!