Hogyan lehet sötétre SZÍNEZETT hajat kivilágosítani? (csak pár árnyalattal, hogy olyan legyen mint az eredeti)
Figyelt kérdés
Többször is beszíneztem 24-28 mosásossal, és hát..egyáltalán nem jön ki, ráadásul alul világosabb mint följebb, és van 3 centi lenövésem is. Szóval enyhén szólva undorító.
(eredeti hajam közép(vagy egy kicsit sötétebb) barna, és most fölül nagyon sötét, lejjebb pedig világosodik)
2013. febr. 6. 20:44
1/4 anonim válasza:
Nekem a fodrászom azt mondta, h a természetes hajszínnél sötétebb árnyalatoktól nagyon nehéz megszabadulni. Szerintem ne kísérletezz, inkább bízd szakemberre, ők relevánsabbak a kérdésben.
2/4 A kérdező kommentje:
pénteken megyek fodrászhoz pont ezért. Azt beszéltem vele, hogy odamegyek, meg nézi, és kitalálunk valamit, mert nem akarja(én sem) kiszívni, mert akkor nagyon tönkre menne. Csak gondoltam hátha van valami jó ötlete valakinek.
2013. febr. 6. 21:37
3/4 anonim válasza:
ha ez színező, akkor sokat sokat mosd. mikor már kb. tiszta víz jön belőle, akkor pedig fesd be olyan festékkel, ami 1-2 árnyalattal világosabb, mint az eredeti hajszíned. Nem kell minden esetben szívni, ezt elfelejthetnék már igazán a fodrászok is...
4/4 A kérdező kommentje:
igen? akkor a mostani sötétet is világosítja?És a lenövésnél? Ott sokkal világosabb lenne nem?
2013. febr. 7. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!