Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány szerintetek szép?

Ez a lány szerintetek szép?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 6. 17:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
nagyon mű p*csa, ráadásul iszonyatosan barátságtalan pofája van. nem kéne.
2013. febr. 7. 15:00
 22/31 anonim ***** válasza:
Szép lenne, de a szemöldöke nem tetszik és a sminkje sincs túl jól megcsinálva. Ha lágyítana a szemöldökén és a smink kevesebb és igényesebb lenne, akkor sokkal szebb lehetne.
2013. febr. 7. 15:44
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szép én is lány vagyok de szerintem szép a barna bőre és mi az hogy alig van melle és összenyomva kirakja ez nem gáz akinek kicsi a melle nem lehet dekoltázsa?nem hinném hogy össze van nyomva nekem sima melltartóban is ilyen a cicim és nincs összenyomva.. csak akinek nagy melle van általában nincs ilyen szép kerek formájú melle ,és egyedül a szemöldöke nem szép ha az más formájú lenne akkor tényleg szebb lenne és a póthaj is gáz.
2013. febr. 7. 17:39
 24/31 anonim ***** válasza:
Azt ne mondd nekem, hogy az első képen nincs felnyomva. Értem én, hogy a kis mell alapból feszes, de azért nem tud ellenállni a gravitációnak. Az bizony kemény push up. És kis mell is lehet szép, de ez valahogy furán áll, mintha 2 ping-pong labdát dugott volna az inge alá.
2013. febr. 7. 18:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Se nem szép, se nem ronda. Egy fiatal P*csa jól öltözve, kifestve.
2013. febr. 7. 20:30
 26/31 dep25 válasza:
Nekem akárki akármit mond külsőre tetszik.Nekem arca is szép.Kicsit a mellpréselés túlzó.Nekem nem a nagy mell e fontos hanem ami mögötte is van. Furcsa szokásairól (túlzott szoláriumba járás) lelehet szoktatni.Lehet ha lenne egy normális barátja akkor pedig még valódi mosolyt is lehetne az arcára csalni
2013. febr. 8. 15:35
 27/31 anonim ***** válasza:
27%
azért, mert nekem tetszik és ráhajtanék, mért kell lepontozni?
2013. febr. 8. 20:16
 28/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le.
2013. febr. 9. 01:05
 29/31 anonim ***** válasza:
20%

az le van szarva, 0%-on vagyok

nem a százalék miatt, mert az engem nem érdekel, ezzel csak saját magatokat minősítettétek, kb. ennyit is értek, nem többet

2013. febr. 9. 08:51
 30/31 A kérdező kommentje:
Az le van sz.arva meg any.ádis le van sz.arva te világtalan nyomorék ez az életed h gyakorikerdeseken hány %-on állsz :DDD
2013. febr. 9. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!