Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Akik voltak vékonyak/s...

Lányok! Akik voltak vékonyak/soványak, hogy sikerült meghíznotok?

Figyelt kérdés

Mit ettetek? Mennyit? Mikor? Hány kilót sikerült hízni? És most mennyik vagytok? Illetve "csináltatok" mást is mellette? pl. sport, futás...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 6. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Én mindig is sovány voltam, 45 kg körüli volt a súlyom. Aztán elkezdtem szedni fogamzásgátlót, attól felhíztam 53 kg-ra (lelkileg is javult az állapotom, lehet ez is közrejátszott). De már évek óta nem szedem, a súlyom viszont stagnál, most is kb. 53 kg vagyok. Hízni nem tudok, pedig sokat eszek.
2013. febr. 6. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. 14 éves korom óta 167 centi és 45 kiló vagyok. Aki alkatilag ilyen, annak nincs sok esélye hízásra, maximum orvos által összeállított étrenddel. Fogamzásgátlót is szedek és imádok enni, mégse hízok.
2013. febr. 6. 16:41
 3/7 anonim válasza:
Én 165 centimhez voltam 47 kg. Elkezdtem béres magnéziumot szedni és ez hozta meg az étvágyamat. Próbáltam rászokni a napi 5 étkezésre este pedig nehéz ételeket ettem. Emellett folyamatosan tornázok de csökkentettem az idejét. Így elértem az 53 kg-t. Mostmár nőiesebb alakom van és nem csak a csontjaim látszanak. Hajlamos vagyok megfeletkezni az étkezésekről, de párom sokat segít(ett) a hízás nehéz útján. Sok sikert neked hozzá! És ne add fel, bármilyen nehéz is.
2013. febr. 6. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Én 56-ról híztam 95-re. Sok mekis és gyorskaja, rengeteg kóla, édesség, sós rágcsálnivaló és nulla mozgás.
2013. febr. 6. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:

4:

Remélem, hogy csak kamu volt, amit írtál. Nagyon nem hangzik jól...

2013. febr. 6. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

én is mindig is vékony voltam ,163 centihez 48 kiló volt a max amit sikerült elérnem..mindig csak siránkoztam h milyen vékony vagyok:D tesóm már többször próbált csábítgatni a kondira,komolyabban november legeleje óta csinálom,tömegnövelő étrenddel(fehérje 2g/ttkg,szénhidrát 4-5g/ttkg,olyan nincs h pontosan belőtt étrenddel és edzéssel az ember ne tudjon fejlődni) és már 56 kiló vagyok.sokal feszesebb ,nőiesebb lett az alakom,a melleim is formásabbak,de még mindig úgy látom h bőven fér rám pár kiló.60ig bőven.

amúgy ezzel a témával kapcsolatban a sport témakörben rengeteget tudnak segíteni,én is rengetegszer kaptam nagyon hasznos tanácsokat:)

19/L

2013. febr. 6. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
180 cm-hez voltam ilyen 56 kiló, tehát tényleg nagyon vékony voltam alkatilag. Aztán fogamzásgátló+boldog párkapcsolat következtében kezdtem hízni, 10 kiló ment fel. De 60 körül igyekszem magam tartani. Régen akármit ehettem, nem híztam, most meg ha hanyagolom a mozgást, akkor gyűlnek a kilók sajnos. Ja és a kor is közrejátszik. 23-24 éves korom körül kezdtem hízni.
2013. febr. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!