Szájtágító? Mi az? Képet mutattok róla?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm most tágítja a száját, telcsiben mondta. Már más gimibe járunk, én meg kíváncsi lennék mi az... ha valaki tud róla képet mutatni, megköszönném!2009. szept. 4. 18:39
1/19 anonim válasza:
Van neki piercingje a szájánál? Mert ha igen, szerintem olyanra gondol, mint amivel manapság a fiatalok a fülükön lévő lyukat tágítják, csak ő nem a fülébe teszi, hanem a szájához. De ez csak egy tipp, saját fejem után gondolkodva.
3/19 anonim válasza:
Na erre gondoltam! Köszi! (Első válaszoló vagyok.)
4/19 anonim válasza:
Jesszus. Ez az ember a képen nemnormális!!!:|
5/19 anonim válasza:
Gusztustalan... nem kicsit, nagyon!
6/19 anonim válasza:
Fújj de undorítóO.o!
Először azt hittem, hogy vmi olyasmi, amit néhány afrikai törzseknél csinálnak, hogy tányérszerű kerek cuccot tömködnek a szájukba, de ez szerintem még rosszabb!! Az első linket meg mertem nézni, a másodikra már nem vagyok kíváncsXD
7/19 anonim válasza:
Nekem még mindig tátva van a szám. Ez beteges, ez nemnormális, ez... ez... ezek állatok.
8/19 A kérdező kommentje:
atyaisten, te jóóó ég :|||
hova züllik már ez a csaj :|
köszi a válaszokat!
pedig ő nem ilyen volt =/ fültágítója is van, de az pici, de ilyet... úristen :| remélem ezt is max 2 mm-re csinálja :|
atyaég...
2009. szept. 4. 21:33
9/19 A kérdező kommentje:
2009. szept. 4. 21:48
10/19 anonim válasza:
jézusom, én az ilyen elmebeteget lőném fel a holdra...szkafander nélkül:D
ennyire nemlehet vkinek feltünési viszketegsége, ezmár sztem súlyosan pszihésen degenereált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!