Milyen alakom van?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 6. 12:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
jo alakod van ,bar szerintem sportolhatnal egy kicsit es akkor tokeletes lenne,nemkene fogynod csak formasodni :)
2013. febr. 6. 13:17
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:11

Ej de jól ismersz egyem a szíved. Eléggé szánalmas életed lehet ha azon filozól hogy egy olyan jelentéktelen kaliberű embernek mint én, próbálod kitalálni milyen is lehetek. (ha már te beszólsz akkor én is)

a Focit nem szeretem mert k*rva unalmas a sör meg csak mértékkel és csak hétvégente esetleg a haverokkal mivel dolgozom :)

Pc játékokkal nemigazán foglalkozom mivel nem köt le bocsi.

Szóval ne magadból indulj ki. Ezt az ide nyalok oda nyalok szöveget meg nemtudom miből szűrted le (vagy manapság az nyalás ha megdicsérek egy nőt... esetleg mondjuk udvarolok neki? Azannya valaki miért nem világosított fel erről? :O )

Szóval jo lenne ha a saját pici életedet raknád rendbe és amig én nem b*ogatlak addig te sem teszed meg, mert ha jól emlékszem semmivel nem bántottalak. És amgy meg jo lenne ha leállnál náhány bogyó szedésével is, mert valamelyiktől azt képzeled be magadnak, hogy Te mondod meg, milyen ember is vagyok.

ma 13:06

Van egy hülye stílusom ilyen egyszerü. Beteg a humorom és szarkasztikus vagyok. :)

2013. febr. 6. 13:18
 23/36 A kérdező kommentje:
Az én párom is szarkasztikus.:)Mégis imádom.Előbb-utóbb megtalálod azt a lányt aki minden hülyeségeddel együtt fog szeretni.
2013. febr. 6. 13:20
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát én szeretem a humorod:)
2013. febr. 6. 13:20
 25/36 Dóri18. válasza:
Azt hittem valami elviselhetetlen dolog. :D én is szarkasztikus vagyok, néha mondják, hogy "gonosz" ahogy viccelődök, de a legtöbben bírják szerintem. Biztos találsz majd hozzád hasonlót.
2013. febr. 6. 13:25
 26/36 anonim ***** válasza:

ÁÁ biztos hogy van olyan lány aki elvisel és nem csak egy két évig. Szóval köszönöm mindenkitöl a bátorító szavakat.

De most térjünk vissza a kérdezőre... Ez az alak azért nem olyan jelentéktelen, hogy rólam kelljen itt beszélni. :)

Amugy nekem is az volt a tippem ,hogy van már egy gyermeked, valahogy a melleid formájából ugrott be. Ahhoz képest viszont tényleg nagyon jo alakod van. irigye vagyok a párodnak, főleg hogy én is "lányos" apukák táborát bővítem. :)

2013. febr. 6. 13:28
 27/36 anonim ***** válasza:
Csak nekem még nincs kislányom :)
2013. febr. 6. 13:30
 28/36 A kérdező kommentje:
Ez a terhességem előtt készült.:)Tehát még kell azért tennem,hogy így nézzek ki.Szóval a mellem egyébként is ekkora volt.Szülés óta pedig még nagyobb lett.
2013. febr. 6. 13:30
 29/36 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

még mindig ugyan olyan. foglalkozz inkább a gyermekeddel.

2013. febr. 6. 13:35
 30/36 anonim ***** válasza:
Még nem vészes, de ha nem figyelsz oda, akkor ez csak rosszabb lesz, és akkor már sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Szóval szerintem mielőbb kezdj el valami mozgást, és akkor kordában tarthatók a párnák. :)
2013. febr. 6. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!