Szerintetek most vagy anno voltam szebb?
Figyelt kérdés
Egy olyan 2-3 hónapja stílust váltottam és különböző viszajelzéseket kaptam van aki szerint jót tett a változás és van aki azt mondja hogy amugy szebb , aranyosabb voltam
linkelek is 2 képet
ezek a mostaniak és most jön pár régebbi :)
ezek után kérlek irjátok le személyes véleményeteket illetve hogy milyen haj állna inkább jobban, köszönöm és sziasztok! :)
2013. febr. 4. 11:55
11/21 anonim válasza:
Szerintem a mostani stílusod, illetve hajad jobb, vagányabb. :) 20/F
12/21 anonim válasza:
szemüveg nélkül, barna hajjal, új ruhákban nézel ki a legjobban
13/21 anonim válasza:
A mostani jobb, a régi az unalmas.
14/21 QueenRavenna válasza:
Nekem személy szerint sehogy se tetszel, de a mostani stílusod jobb valamivel.
15/21 anonim válasza:
sokkal jobb a mostani szerintem, egyébként hány éves vagy?
16/21 anonim válasza:
A mostani nagyon jó! Nagyon tetszik a hajad, a sajátomra emlékeztet, mikor még vörös voltam.
Meg úgy egészben is szerintem a mostani stílusod sokkal jobb, mint a régi :)
17/21 anonim válasza:
Szerintem viszont jól áll neked a szemüveg.
18/21 anonim válasza:
A mostani szerintem jobb :) Sokkal egyedibb, de nem az a felűnösködő egyedi hanem az a szép egyedi :)
19/21 anonim válasza:
Szerintem a mostani sokkal jobb :) Sokkal szebb vagy tőle! :)
20/21 A kérdező kommentje:
15 vagyok és hát mostanában már csak ugy gyengében sminkelem magam, az alapozót meg kerülöm mert egyáltalán nem tesz jót a bőrnek hát igen van olyan is akinek nem tetszem de nem zavar hiszen nem kell mindenáron mindenkinek megfelelni, mindenkinek más a stilusa és lehetetlen mindenkinek ugyanugy tetszeni :)
2013. febr. 8. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!