Szerintem nem szép , és a festék sem segit sokat rajta....
2013. febr. 11. 12:51
34/44 anonim válasza:
a szeme nagyon tetszik.(nem a sminket értem ezalatt)
2013. febr. 17. 19:56
35/44 anonim válasza:
Flegma :S Nem lenne annyira csúnya, de így egyenesen ocsmány sztem.
2013. febr. 19. 14:22
36/44 anonim válasza:
A bőröd szép és szép nagy szemeid vannak... ezzel elmondtam minden szépet az arcodon.
Nagyon ronda és undi fejet vágsz.. kb mint aki dagadtan próbál meg csücsöríteni. A smink borzalmas, az egyik tusvonal nagyobb mint a másik, ami a szemeidet olyanná teszi, mintha az egyik kb 2 mérettel nagyobb lenne a másiknál. A rúzs nagyon hülyén néz ki rajtad és úgy látszik, mintha a fogaidon is maradt volna belőle. Kb mint az öregeknél. Olyan vagy vele, mintha nem tudnád, hogy kell a rúzzsal bánni. Összhatásában pedig rémisztő. Amikor betöltött komolyan megijedtem. Nagyon ronda és az, ahogyan beszélsz magadról elárulja, hogy te kinek is gondolod magad, de én a helyedben nem tenném, mert ezzel a sminkel és arccal nem vagy szép, egyáltalán. Ha nem lenne rajtad ennyi smink, de szerintem még smink nélkül is sokkal szebben és klasszabbul néznél ki.
2013. febr. 19. 14:51
37/44 anonim válasza:
Nem vagy csúnya de azért a tusvonalat még gyakorold, mert most saját magadat égetted le ezzel a beszólásoddal. A rúzs az direkt nincs végighúzva a szádon? Mert úgy tűnik, hogy a két széle kimaradt. Egyébként a szemed meg a bőröd szép, de ha ilyen fejet vágsz idiótának fognak gondolni, mert inkább nevetséges vagy, mint menő ezzel a fejjel.
2013. febr. 19. 14:55
38/44 anonim válasza:
Nem
2013. febr. 19. 15:15
39/44 anonim válasza:
ez elég fura kép, ez alapján nem szép.
2013. febr. 19. 15:24
40/44 anonim válasza:
Hát, kinek mi a szép. Nekem három dolog jutott eszembe. A szájáról a csúzli. Az orráról a neander völgyi...; az össz arckifejezéséről pedig egy vicc... aminek a vége "dombon ülő fűcsomó legyek ha értem..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!