Az arcon levő piheszőrök megerősödnek, ha legyantázzuk őket?
Szinte az egész arcomat piheszőrök borítják,szeretnék megszabadulni tőlük, mert jön a tavasz és fényben nagyon látszanak. :(
Azt olvastam valahol, hogy a gyantától megerősödhetnek a pihék. Ezt nem szeretném, viszont azt sem, hogy sírva menjek ki az utcára szégyenemben. :(
22/L
én csak a bajuszomat gyantázom, de egyáltalán nem erősödött meg. de hogy működik ez az egész arcon? szerintem kozmetikusnál érdeklődj, mert például a bajusz csak egy kis területe az arcomnak, legyantázom havonta, a köztes időben pedig a sötétebb szálakat szemöldök csipesszel kihúzom.Nem tudom, hogy hogy működne ez az egész arcon.
Sok sikert!
24/l
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem tudom, mit csináljak, de ha világos helyen tükörbe nézek, sírhatnékom lesz! :(
Az egész orrom is pihés, a homlokom is, minden...
Kozmetikushoz mindenképpen elmegyek érdeklődni, de majd csak kb. 1 hónap múlva, mert addigra kaptam időpontot endokrinológushoz és jó lenne, ha látná, hogy milyen mértékű a szőrösödés. Gyantázni majd az orvosi konzultáció után szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!