Kinek melyik a kedvenc parfüme? Mit szeret benne vagy melyik illat a legnagyobb csalódás?
Christina Aguilera parfümje a kedvenc nálam.
Csalódást nem igazán tudok mondani, elég alaposan végigszaglászom a parfümöket, mire megveszem.
Én most ezek közt agyalok:
Cerruti 1881 pour Femme 100 ml 7600.-
Lancome Tresor In Love 75 ml 14400.-
Lancome Magnifique 75 ml 16640.-
Beyonce Heat 100 ml 4740.-
Nem tudom melyiket válasszam ami tartós, 2 nap múlva a levelett pulcsimon érezném...:(((
:D A bátyámtól én is Beyonce Mindnight Heat-et kaptam, hát valóban nem túl tartós, szóval csalódás.
Amit viszont nagyon kedvelek az a Coco Maidmasel (remélem, jól írtam...) parfüm.
jelenleg 21 parfümöm van (nem vicc ) van közte avonos, oriflames de van drágább árkategóriájú parfümöm mint pl: shakira , versace: bright crystal , avril lavigne- black star
az a véleényem h némely avonos parfümöt max 1-2 óráig érzed magadon,az oriflame-ben pedig kevés olyan parfüm van aminek igazán jó illata van viszont nekem 3 van de rendkívűl tartós!! A playboy - Play it sexy parfümöm is szuper
De most a nagy kedvenc a New Yoker-es parfüm imádom!!! fűszeres mégis édes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!