Ha egy rövid ideig szeretnék műkörmöt amit a manikűrös rak fel akkor már soha nem lehet véglegesen leszedetni, hogy ujra a természetes körmöm legyen?
Köszi a válaszokat! (Attol függetlenül hogy ott van az ironia)
Lenne még egy kérdésem és valószínüleg hülyen fog hangzani de még sosem volt műkörmöm: Ugye egyáltalán nem fáj az mikor leszedik? Gondolom valami tartós anyaggal rakjak fel és nem vagyok tisztában vele hogyan is szedik le.
nekem egyszer volt.. elkövettem azt a hatalmas hibát hogy elkezdtem leszedni magamnak :D mivel mondták a barátaim h úgyis csak lecsiszolja majd, nyugodtan nekieshetek én is körömreszelővel. elég csúnya lett a végeredmény :D
ha meguntad vagy jön le, akkor menj el a körmöshöz és lereszeli egy speckó reszelővel :)
Semmi baja nem lesz a körmödnek, ha csak nem kóklerhez mész.
Rágtam a körmöm így rakattam fel műkörmöt.
Egy évig volt, aztán miután már nem volt rá pénzem, leszedettem.Ezalatt leszoktam a körömrágásról és gyönyörű szép erős körmeim vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!