21/31 anonim válasza:
Hova jársz te hogy bejelentkezéskor kell fizetni? Én voltam már kb 10 körmösnél 5 éve van mükörmöm de ilyet még nem hallottam, nekem is baszták már el drága szalonban de nem ennyire :S
22/31 anonim válasza:
Hát, ez úgy sz@r, ahogy van.
Ha ezt körmös csinálta, akkor inkább adja vissza a papírját, mert baromi rossz munkát végez.
Ja, 9. éve dolgozok a szakmában, de olyat még nem hallottam, hogy előre kellene fizetni.
Egyébként mennyi volt az a nagyon drága??
23/31 A kérdező kommentje:
5000 az alapár a kövek miatt 5500 volt, baranya megye
2013. febr. 3. 01:20
24/31 anonim válasza:
Akkor nagyon drágának semmiképpen nem mondható, de ez nekem akkor sem kéne, ha a kétszeresét fizetnék nekem érte.
25/31 anonim válasza:
Ez egy átlag ár amit mondtál söt inkább olcso ha a pesti árakhoz viszonyitom de akkor is inkább ö fizessen neked hogy ezt te hordod
26/31 anonim válasza:
Szerintem jelöld meg a szoalont/körmöst a FB képen hogy más ne csesszen így rá
Az előre fizetés miatt pedig APEH ot javaslok gondolom nincs nyugta...
Vidéken az az ár drága..
27/31 anonim válasza:
Ezért a trágyáért az 1 ft is sok.
29/31 anonim válasza:
Nekem Pesten az első, mikor építették, 7500 volt, csicsa nélkül, közepesen hosszú kocka, francia véggel.
30/31 anonim válasza:
árat fogok emelni..... mostmár biztos. ha van ember, aki erre kifizet ennyit, akkor az enyém legalább duplaennyit ér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!