Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányoknál most divatba jött...

A lányoknál most divatba jött 'skrilex'-hair (oldalt borotvált) trend nektek bejön?

Figyelt kérdés
Eddig mindenben természetes voltam, turkálóból öltöztem, viszont most már tudok adni magara keresetemből és nagyon tetszenek ezek az új térhódítások, nem tudom bevállaljam-e! 19/L
2013. febr. 2. 01:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, bár nem mindenkinek áll jól, szóval érdemes konzultálni a fodrászoddal, hogy ő mit gondol róla. Ha ő azt mondja, hogy oké, akkor szerintem vállald be nyugodtan. 20/F
2013. febr. 2. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se jön be.
2013. febr. 2. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ronda. 19/F
2013. febr. 2. 11:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se jó.
2013. febr. 2. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szerintem vagány, bár én túl besz.ri vagyok ahhoz, hogy magamnak megcsináltassam. Ez tipikusan olyan dolog, hogy másokon tetszik, de magamra nem kéne :D
2013. febr. 2. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az a frizura, ami még egy szép arcot is képes elcsúfítani.
2013. febr. 2. 14:35
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Most jött divatba? Szerintem kábé 3 éve, és már egyre inkább megy ki. Szerencsére.

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

2013. febr. 2. 20:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Münchenben vagyok egyetemista, és nálunk minden második nőnek ilyen van. 11től-70ig.
2013. febr. 2. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egyik legnagyobb tévedés a mai divatvilágban!

Az ilyen csajokról mindig az jut eszembe, hogy olyanok, mintha agyműtétjük lett volna - mellesleg szerintem rájuk is férne... :D

Szerintem ne csináltasd meg!

Lecsengőben van, amúgy is tévedés volt, meg különben is hogy fog az kinézni, amikor vissza akarod növeszteni?? Elképzelted már - mindenhol hosszú a hajad, ott meg egy 2, aztán 5, aztán 10 centis hajcsonk?? Mit fogsz vele akkor kezdeni...?

Skrillex, meg Rihanna, meg Ellie Goulding, akiknek ilyen van, sztárok. Nekik azért van olyan hajuk, mert ők nem hétköznapi emberek...

2013. febr. 3. 14:31
 20/20 anonim válasza:
Ha tetszik vállald be szerintem :) Nekem is ilyen már majdnem egy éve, nincs se punk, de rocker stílusom, és a legtöbb ember szerint jól áll. Persze mikor először mentem suliba ilyen hajjal, sok ember kibeszélt a hátam mögött, de nem igazán érdekel kinek tetszik, és kinek nem.. :D nekem igen és ez a lényeg.
2013. márc. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!