Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kellene használnom, hogy...

Mit kellene használnom, hogy sokáig friss legyen a leheletem?

Figyelt kérdés
Hello barátnőmmel mikor sokat eggyüt vagyunk kiszárad a szám és ugy érzem hogy olyankor kicsit büdös lessz a leheletem vagy ha az nem is a nyálam biztosan de ez nem biztos csak én érzem ugy hogyha sokáig eggyüt vagyunk 1 nap és mit kellene használnom ami tartaná sokáig a friss leheteletet? az elején még tök jó az első pár órában de utánna érzem hogy kicsit más lessz és engem csókolózásnál kicsit zavar mikor már érzem hogy nem olyan amilyennek kellene hogy legyen mert ugy érzem hogy nem vagyok olyan "friss" mint az elején... válaszotokat előre is köszönöm
2008. jún. 3. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fogmosás után használj nyelvtisztítót (külön is lehet kapni mag van olyan fogkefe), mert ez is eltávolítja a felesleges bacikat, akik a szájszagért felelőssek. Továbbá tictac vagy rágó.
2008. jún. 4. 10:40
 2/2 anonim válasza:
lol
2009. nov. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!