Kezdő körmösként melyik az az 5 szín amit színes zseléből vagy gél lakkból megvennél ha tényleg eleinte csak 5 színre futja?
Persze az alap körömágy hosszabbító, fehér és clear mellé.
Vendégkör még nincs tehát az "ő" ízlésük alapján nem tudsz dönteni.
Vagy vendég ént mi az az 5 szín amit elvársz egy körmöstől?
Szerintem a piros az alap,az a körömlakkok "kis feketèje"
Èn biztosan vennék egy feketét meg egy bézst,mert trendik.
Egy pasztellròzsaszìnt/barackszìnt vagy egy korallpirosat mèg.De attòl függ,milyen vendègkört célzol meg.Ha az idősebbeket,akkor piros,bordò barna sötét szînek vagy a sima francia.
A fiatalok a vilàgosabb feltùnőbb csillàmosabb divatosabb szìneket keresik(én is)
vegyél pigmentport, és csillámokat. abból bármit ki tudsz keverni. de előtte próbáld ki, hogy mennyit kell keverni a clear zseléből hozzá, hogy biztos megkössön.
lakkzseléből piros, testszínű, halvány és erősebb rózsaszín.
Köszönöm a válaszokat.
Jöhetenek még ötletek.
Ez a pigmentpor megoldás tetszik, csak nem ismerem.:(
Mindenképp kimondottan ki kell keverni?
A csillámot úgy szoktam használni hogy a zselés ecsetet bemártom a csillámba, és úgy viszem fel a körömre.Lehet a pigmenttel is így.
Vagy mindenképen egy kis zárható tégelybe keverjem ki?
Gondolom nem muszáj azonnal felhasználni.
sablonpapírra kiraksz egy kicsi zselét, nem kell sok, és a 2. keverés után kb-ra lehet is tudni, mennyit fogsz felhasználni, és ott kevered ki. Felesleges erre külön tégelyeket venni.
A csillám is sokkal szebb, ha nem ecsettel van rászórva, hanem be van keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!