92-70-102 Ezek jó méret? Átlagos, vagy kicsit sok?
Figyelt kérdés
180 centis lány vagyok, 63 kiló.2013. jan. 30. 16:18
2/8 A kérdező kommentje:
Nem a látvány "szépségét" kérdőjelezem meg, szóval kép felesleges. Csak a számokra vagyok kíváncsi hogy mennyire valós ez a 90-60-90 és egyéb dolgok :)
2013. jan. 30. 16:24
3/8 anonim válasza:
az a baj, hogy erre korrekt(nek tűnő) választ lányoktól kaphatsz, mert a fiúk szemre mérnek, nem a számokat jegyzik ... a lányok válaszával meg mit tudsz kezdeni?
4/8 anonim válasza:
Ezt kép nélkül még egy nőnek is nehéz megmondani, de én úgy gondolom hogy sok. Persze ez attól függ hogy ami rajtad van az zsír vagy izom... nagyon nem mindegy.
5/8 anonim válasza:
Ezek csak egy-egy pont adatai. A tested többi részén nem tudjuk hogy oszlik el, sőt ezen belül se tudjuk, hogy pontosan mi van.
A 92 pl. lehet az, hogy keskeny felsőtested van nagy mellel, átlagos felsőtested közepes mellel vagy széles mellkasod pici cicikkel. A 102 jelenthet keskeny csípőt nagy, izmos fenékkkel, lapos-csontos feneket széles csípővel stb.
Érted a problémát?
6/8 anonim válasza:
A magassagodhoz merten teljesen normalis, viszont keppel konnyebb lenne.
7/8 anonim válasza:
A szépséget még mindig nem számokban mérik
8/8 anonim válasza:
Első blikkre csinosnak tűnik, de nyilván bővebbet csak képről lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!