Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak és fiúk, nem rossz...

Férfiak és fiúk, nem rossz néha táska nélkül menni valahova?

Figyelt kérdés

Természetesen nem minden férfinak szól a kérdés, sokakat látok hátizsákkal,aktatáskával,oldaltáskával.De ez általában a tinikre,vagy dolgozó emberekre vonatkozik.

Pl,ha mondjuk boltba megy egy férfi,vagy egy kávézóba,akkor nekem olyan furcsa hogy semmi nincs nála amibe pakol.Általában zsebbe szoktak.De nem rossz megtömni a zsebeteket,vagy nem potyog ki?

Lehet hogy a nők csomó felesleges dolgot visznek magukkal.

Mint például én is.

2013. jan. 30. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én például egy kis szatyrot viszek mindig magammal, mivel a derekam-lapockám nem bírja a terhelést, és ebbe pakolgatok. Zsebkendő, telefon, pénztárca, iratok vannak nálam
2013. jan. 30. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

A végére azért rájöttél magadtól is megoldásra, miszerint a nők csomó felesleget visznek magukkal. Én mindig a zsebembe pakolok, ha olyan helyre megyek, ahova nem kell táska (pl az általad is említett kávézó vagy bolt). Igazából a zsebekbe minden szükséges dolog elfér kényelmesen, kipotyogás nélkül. Itt gondolok a telefonra, lakáskulcsra, iratokra, pénzre, esetleg zsebkendő, ilyesmi. Ezek nem foglalnak sok helyet.

24/F

2013. jan. 30. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Szatyor...hm érdekes megoldás :D, de szerintem ha mindig szatyor van nálad,jobb lenne egy kisebb táska nem?

Viszont ha belegondolunk, a nőknél mennyi minden van akkor lehet mégis kell a táska nekik . Pl tisztasági felszerelés :D és smink,+kulcs telefon pénz.Tehát a táskáik méretét lehetne csökkenteni esetleg.

Férfiaknak meg azért gondoltam hogy rossz mert pl egy feszesebb nadrágból kiállnak a dolgok vagy szúrnak.

Jöhetnek még válaszok :)

2013. jan. 30. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár én lány vagyok, de válaszolok :)

A barátom soha nem hord magánál semmilyen táskát, mindig mindent zsebbe pakol. Mivel ő kényelmes férfifarmerokat hord, el is férnek nála a fontos dolgok: kulcs, pénztárca, telefon. Egy feszes női farmernál ez már nem lenne ilyen egyszerű... Engem meg folyton piszkál, hogy minek hordom magamnál a "bőröndömet". Bezzeg amikor zsepi kéne neki, vagy hirtelen elered az eső és én előkapom a szütyőmből az esernyőt, örül, hogy mindig magammal hurcolom a gigatatyót :D

2013. jan. 30. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Na ugye mondom én hogy a nőknek kell táska :D.De az esernyővel én úgy vagyok hogy pont akkor viszem amikor nem esik :/...és nehéz is !...

szóval azért érdekes dolgok ezek.De úgy látom nem sok férfi/fiúnak probléma a táska nélkülözés

2013. jan. 30. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden ami szüksegem van, az a penztarcam es par zsepi... ezek elfernek a zsebemben, de ha tele vagyok aproval akkor viszem az övtaskam amit csak a vallamra akasztok, es akkor meg az is böven sok...neha ha az oram zavar akkor azt is bele teszem az övtaskamba. De ez csak rövid kiruccanasokra ervenyes, egyeb esetben viszek magammal vizet mert az fontos, es akkor minden keppen kell a taska is.
2013. jan. 31. 23:00
 7/7 anonim válasza:

Én még pénztárcát se hordok. :D Papírpénz, igazolványtartó, telefon a bal zsebben, aprópénz, lakáskulcs, a jobb zsebben. Pzs meg a farzsebben. Engem a szatyrok, meg a kistáskák csak zavarnak, nem szeretem őket.

19F

2013. febr. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!