Férfiak és fiúk, nem rossz néha táska nélkül menni valahova?
Természetesen nem minden férfinak szól a kérdés, sokakat látok hátizsákkal,aktatáskával,oldaltáskával.De ez általában a tinikre,vagy dolgozó emberekre vonatkozik.
Pl,ha mondjuk boltba megy egy férfi,vagy egy kávézóba,akkor nekem olyan furcsa hogy semmi nincs nála amibe pakol.Általában zsebbe szoktak.De nem rossz megtömni a zsebeteket,vagy nem potyog ki?
Lehet hogy a nők csomó felesleges dolgot visznek magukkal.
Mint például én is.
A végére azért rájöttél magadtól is megoldásra, miszerint a nők csomó felesleget visznek magukkal. Én mindig a zsebembe pakolok, ha olyan helyre megyek, ahova nem kell táska (pl az általad is említett kávézó vagy bolt). Igazából a zsebekbe minden szükséges dolog elfér kényelmesen, kipotyogás nélkül. Itt gondolok a telefonra, lakáskulcsra, iratokra, pénzre, esetleg zsebkendő, ilyesmi. Ezek nem foglalnak sok helyet.
24/F
Szatyor...hm érdekes megoldás :D, de szerintem ha mindig szatyor van nálad,jobb lenne egy kisebb táska nem?
Viszont ha belegondolunk, a nőknél mennyi minden van akkor lehet mégis kell a táska nekik . Pl tisztasági felszerelés :D és smink,+kulcs telefon pénz.Tehát a táskáik méretét lehetne csökkenteni esetleg.
Férfiaknak meg azért gondoltam hogy rossz mert pl egy feszesebb nadrágból kiállnak a dolgok vagy szúrnak.
Jöhetnek még válaszok :)
Bár én lány vagyok, de válaszolok :)
A barátom soha nem hord magánál semmilyen táskát, mindig mindent zsebbe pakol. Mivel ő kényelmes férfifarmerokat hord, el is férnek nála a fontos dolgok: kulcs, pénztárca, telefon. Egy feszes női farmernál ez már nem lenne ilyen egyszerű... Engem meg folyton piszkál, hogy minek hordom magamnál a "bőröndömet". Bezzeg amikor zsepi kéne neki, vagy hirtelen elered az eső és én előkapom a szütyőmből az esernyőt, örül, hogy mindig magammal hurcolom a gigatatyót :D
Na ugye mondom én hogy a nőknek kell táska :D.De az esernyővel én úgy vagyok hogy pont akkor viszem amikor nem esik :/...és nehéz is !...
szóval azért érdekes dolgok ezek.De úgy látom nem sok férfi/fiúnak probléma a táska nélkülözés
Én még pénztárcát se hordok. :D Papírpénz, igazolványtartó, telefon a bal zsebben, aprópénz, lakáskulcs, a jobb zsebben. Pzs meg a farzsebben. Engem a szatyrok, meg a kistáskák csak zavarnak, nem szeretem őket.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!