Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni karkötőt?

Hol lehet kapni karkötőt?

Figyelt kérdés

Kaptam valakitől egy nagyon szép karkötőt, de sajnos elszakadt és beleesett az ecetbe, tönkrement. Nagyon szerettem és szeretnék egy ugyanolyant, de nem merem megkérdezni az illetőt, hogy hol vette.

Ez egy ezüst karkötő, a szemek között szívvel és a karkötőről pici tenyészgyöngyök csüngnek le. Képet tudok küldeni.

2013. jan. 30. 11:48
 1/8 anonim válasza:

Miért nem puhatolod ki? Mondhatnád azt ha hord ékszereket,hogy milyen klassz,hol vetted? Vagy van-e kedvenc ékszer/bizsu boltja. Így megtudod,de mégse árulod el magad.

Amúgy én ilyesmit bizsu boltban néznék először,esetleg ha van felétek olyan,ahol kézzel készített dolgokat árulnak,akkor ott. De az is előfordulhat,hogy netről rendelte,de ékszerboltban is láttam már hasonlókat.

2013. jan. 30. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Clarie's-ben nagyon sok szép karkötő van, bár nem tudom hogy van e olyan amilyet Te keresel. Bár ha ott nincs, akkor menyj be egy Hobby boltba, és nézd meg, hátha találsz olyan gyöngyöket. Viszont ha ott nincs, akkor szerintem nem gáz ha megkérdezed az illetőtől hogy hol vette..mondd azt neki, hogy van egy barátnőd, akinek most lesz a szülinapja, és nagyon teteszett neki a karkötőd, és olyat szeretnél venni neki.:) Sok sikert! (ui.: a karkötőt meg sajnálom:/ )
2013. jan. 30. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, az nem volt ezüst az tuti.. az ezüstnek semmi baja nem lesz az ecettől, sőt, ecet-szódabikarbóna kombóval gyönyörűen tisztítható.

Te valami nagyon gagyit kaptál, ha az ecettől tönkremegy. Amúgy nem értem, hogy hogy a fenébe tud beleesni az ecetes üvegbe, elég kicsi a szája :)

2013. jan. 30. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Valóban nem tud beleesni az ecetes üvegbe a karkötő, bár akár a polcon is lehett volna és egy mozdulattal putty és pont beleesik a kicsi nyakán át, amikor éppen le van véve a kupak. Bármi előfordulhat. A salátához készítettem volna el a lötyit az edénybe beletettem az ecetet nyúltam a cukros üveghez, de közben elszakadt a karkötő és beleesett az edénybe, így az ecetbe. Akár az utcán is leeshetett volna és elveszhetett volna, a lényeg nem ezen van, hanem hogy hol lehet ugyanilyet kapni. Tulajdonképpen a gyöngy ami tönkrement, azonnal leoldódott róla a felső rétege. Nagyon szépen fénylett. A láncban benne van a 925-ös jelzés. Készítettem egy képet hátha jobban tudnátok segíteni.
2013. jan. 30. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:
A kép itt található: [link]
2013. jan. 30. 12:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocs ez a cím: [link]
2013. jan. 30. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezért ne vegyél újat. Elviszed egy ékszerészhez, az megjavítja, kicseréli a gyöngyöket + le is pucolja, hogy szépen csillogjon. Olcsóbb is, mintha újat vennél, barátnőmnek most vettem egy ezüst karkötőt 4000Ft volt.
2013. jan. 30. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia! Kipuhaoltam, vagyis kerek-perec elmondtam a történteket, de sajnos már nem emlékezett rá, hogy hol vette. :(

Köszönöm a segítségeket!

2013. febr. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!