Mi hiányzik belőlem? Vagy milyenek kéne lennem?
Nem érzem jól magam a bőrömben és utálom magam.
Az ismerőseim azt állítják hogy komolyabbra"szép,csinos" vagyok de én nem így gondolom. Próbálok változtatni de nehezen megy és nem is tudom pontosan mi hiányzik belőlem. 15 éves vagyok 160cm 55kg de kövernek érzem magamat. Már sok hülyeséget kipróbáltam (kop lalás, hánytatas) de szerencsére le által ezekkel mert láttam milyen következményi lesznek. Nem tudom mit kéne csinálnom?
Rendet kellene rakni a fejedben. El kell dönteni, hogy egészséges akarsz lenni, fizikai aktivitásra vágysz, csinos testre-mert akkor egészséges étkezés+ sport, vagy bejön ez az utálkozós énképzavar és sajnáltatod magad, kipróbálod a leglehetetlenebb diétákat, pusztítod a tested.
Épp testben épp lélek.
Tényleg hülyeség, amit csinálsz.
15 évesen én szintén kb. 160 cm voltam és 60 kg. Most 20 éves vagyok, 173 cm és 58! kg.
Annyit fogsz még változni.. csak ilyen idős korban ezt nehéz "felfogni", mert mindenki tökéletes akar lenni és szupermodell alkatra vágyik (gondolom lány vagy)..
A koplalást mellőzd, mert csak ártasz vele. Ha jobb idő lesz, alkalmanként járj el futni és minden este tornázz 1 órát. Jobban fogod magad érezni. Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!