Fiúk, nektek mennyire tetszik ha egy lánynak látszik a foghúsa?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen és utálom, mert szerintem csak elcsúfít, ezért se szoktam annyit mosolyogni. [link] a baloldali is egy ilyen eset. Gondoltam rá, hogy megcsináltatom...de egyszer leszólított egy srác azzal, h milyen szép a mosolyom...és akkor se találom szépnek. :S
19/L
2013. jan. 28. 19:08
11/12 A kérdező kommentje:
Minden mással magamon nincs gondom...de az arcom hosszúkás...és ilyen mosollyal...inkább úgy érzem, h lófejem van...
2013. jan. 29. 17:23
12/12 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni. Most, hogy így mondod, ismerek egy lányt, aki szintén hosszúkás arcú és látszik az ínye, amikor mosolyog, elsőre kicsit fura volt, de kb. két perc alatt megszoktam és rájöttem, hogy különben tök szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!