Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nektek melyik test-kat...

Csajok, nektek melyik test-kategória jön be?

Figyelt kérdés

[link]

Csak a testet nézzétek!!!!

2013. jan. 27. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

De akkor se tetszik. Didor-dudor mindenütt, végig se lehet simítani a hasát, mert olyan hullámokat vet az izom, emellett tapasztalatból tudom, hogyha valaki rákattan a testépítésre, nem lehet már másról beszélni vele. Exem kezdett el gyúrni és eléggé betelt a pohár mikor edzés után kijelentette, hogy ez a Schawarzenegger módszer jobb volt mint a dugás. Nekem nem kell egy izomagy. Kész, pont. Nem lesz jobb az ágyban, és képzeld az én egyszálbélnek számító (nekem tökéletes izomzatú) pasim dobálgat, pedig nem vagyok pehelysúly. Szóval ez se kifogás. Egyszerűen nem jön be. Tudod melyik forma tetszik a legjobban? Ez:

[link]

2013. jan. 27. 23:08
 32/64 A kérdező kommentje:

nem akarok meggyőzni senkit :)) ez teljesen szubjektív dolog :))

persze ha valakinek fontosabba a teste mint az emberi kapcsolatok az rég gáz

2013. jan. 27. 23:23
 33/64 anonim ***** válasza:

Á, csak nem Daniel Henney? :D

Tudom, hogy nem ilyenek állandóan, viszont "alapállapotban" is olyanok, mint egy kétajtós szekrény.

Továbbra is a fashion modellek mellett teszem le a voksom.

Bőven elég egy formás, sportos test. Nem kellenek dupla, meg tripla dagadó izmok.

2013. jan. 27. 23:26
 34/64 A kérdező kommentje:
amúgy aki az első sorra azt mondja hogy nem izmosak az se látott még kondi termet, és normális testet. valószínű a sajátját nem látja a hájtól
2013. jan. 27. 23:29
 35/64 A kérdező kommentje:

"Daniel Henney"

nektek tetszik ez a csávó?? fujj de rossz ízlésetek van :DD

amúgy a 2. kategória még tök normális nem "kétajtós szekrény"

2013. jan. 27. 23:38
 36/64 A kérdező kommentje:

itt van pl Greg Plitt (2.kat) amikor találkozik egy 3. kategóriással:

[link]

2013. jan. 27. 23:40
 37/64 anonim ***** válasza:

Pont TE mondtad azt! :D

Az első oldalon helyeseltél a 6-osnak.

Persze, hogy azzal is munka van bőven. De pont annyi elég is. Egy olyan testet is sok idő és energia fenntartani, minek még ennek a sokszorosát az edzőteremben eltölteni.

2013. jan. 27. 23:41
 38/64 anonim ***** válasza:

Téged még nem láttunk, rólad nem nyilatkozhatunk. :)

[link]

[link]

Jóképűnek tartom, ugyanakkor nem a kedvencem, viszont meglepett, hogy valaki akarva vagy akaratlanul, de őt linkelte.

2013. jan. 27. 23:57
 39/64 anonim ***** válasza:
Csak beírtam hogy man body és addig kerestem míg ott nem lett. Vagy hozzá tettem a skinny-t? Már nem tudom. Lehet.
2013. jan. 28. 00:38
 40/64 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén, nekem egyik kategória sem jön be, mert mind túl szálkás. A fashion models kategória a legjobb izom szempontjából, de ők is túl szálkásak. Azok a modellek, akiket a 13-as linkelt, na kb. ezek az ideáljaim (főleg az első kettő).
2013. jan. 28. 01:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!