Csajok, nektek melyik test-kategória jön be?
De akkor se tetszik. Didor-dudor mindenütt, végig se lehet simítani a hasát, mert olyan hullámokat vet az izom, emellett tapasztalatból tudom, hogyha valaki rákattan a testépítésre, nem lehet már másról beszélni vele. Exem kezdett el gyúrni és eléggé betelt a pohár mikor edzés után kijelentette, hogy ez a Schawarzenegger módszer jobb volt mint a dugás. Nekem nem kell egy izomagy. Kész, pont. Nem lesz jobb az ágyban, és képzeld az én egyszálbélnek számító (nekem tökéletes izomzatú) pasim dobálgat, pedig nem vagyok pehelysúly. Szóval ez se kifogás. Egyszerűen nem jön be. Tudod melyik forma tetszik a legjobban? Ez:
nem akarok meggyőzni senkit :)) ez teljesen szubjektív dolog :))
persze ha valakinek fontosabba a teste mint az emberi kapcsolatok az rég gáz
Á, csak nem Daniel Henney? :D
Tudom, hogy nem ilyenek állandóan, viszont "alapállapotban" is olyanok, mint egy kétajtós szekrény.
Továbbra is a fashion modellek mellett teszem le a voksom.
Bőven elég egy formás, sportos test. Nem kellenek dupla, meg tripla dagadó izmok.
"Daniel Henney"
nektek tetszik ez a csávó?? fujj de rossz ízlésetek van :DD
amúgy a 2. kategória még tök normális nem "kétajtós szekrény"
Pont TE mondtad azt! :D
Az első oldalon helyeseltél a 6-osnak.
Persze, hogy azzal is munka van bőven. De pont annyi elég is. Egy olyan testet is sok idő és energia fenntartani, minek még ennek a sokszorosát az edzőteremben eltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!