Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Komolyan ekkora gáz ha valakin...

Komolyan ekkora gáz ha valakinek kicsi a melle és mindenki lenézi?

Figyelt kérdés
régebben is volt olyan ,hogy hallottam azt mondta rólam egy srác ,hogy azért nem jönne velem össze mert kicsi a mellem és mindig azt hallgatom ,hogy a pasiknak az jön be ha van mit fogni valakin és most bejött anyu és a köntösöm kicsit szét volt nyílva de nem látszott a mellem csak hogy nincs alatta semmi és mondta hogy vegyek fel valamit ne fázzak meg arra a nagy cicimre értitek .. meg ilyen megjegyzéseket tett hogy egyek mert nem fog megnőni a cicim hát nekem már nem fog nőni mivel 21 éves vagyok , annyira szarul érzem már e miatt magam már a pasimnak se hiszem el ,hogy tényleg bejön neki egyébként nem vagyok teljesen lapos szóval meg lehet fogni csak A-s .komolyan következő szülinapomra mellműtét kérjek vagy mit várnak?
2013. jan. 26. 23:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Szörnyű, hogy a kortársak és a társadalom mekkora lelki betegeket tud termelni, mert nem felel meg valaki az "ideálnak" (ami valójában egy séma, skatulya). Ennél már csak az a rosszabb, ha a saját szülője is így tesz.

Akármit mondunk, amíg te nem fogadod el, hogy szép vagy így, addig nem lesz jobb. Nehéz menet lesz, de tenned kell érte.

(egyébként pedig nem is annyira a méret, hanem az arányok számítanak, a többi testrészhez képest).

2013. jan. 26. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Van róla képed? Kép nélkül eléggé sötét ló.
2013. jan. 27. 02:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hülyeség! Az, hogy vonzó vagy-e a kisugárzástól függ, nem pedig a melled méretétől. Nem gáz. Azok a gázak, akik lenézik az embert és gúnyolódnak. (Egyéni vélemény).
2013. jan. 27. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ismételten mondom, hogy nagy mellűnek sem olyan jó lenni.
2013. jan. 27. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
nem mell mütét kell,hanem egy normális pasi.hemzsegnek itt a kiscici párti pasik.
2015. jan. 17. 01:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!