Mit kellene csinálnom? (gesztenyebarnából középszőke szeretnék lenni)
Figyelt kérdés
Jelenleg festett gesztenyebarna hajam van(eredetileg is ilyen, de előtte fekete voltam és azt leszívtam otthon de vörösbarna lett(mert a sötétszőke nem fogta be szépen és mézbarna fantázia nevű festéket kentem rá amit lekentem ma középszőke festékkel, hogy ne legyen annyira vörös).
Szóval az a bajom, ha le van szívva a szín akkor foltos lesz és a világos nem fogja be csak a sötét szín, ami majdnem barna. Nem hiszem el, hogy ilyen nehéz lenne megcsinálni. Nem lenne jó ha folyamatosan világos festékkel festeném?
2013. jan. 24. 21:58
1/1 anonim válasza:
Miert nem mesz fodraszhoz? Pár ezerert megcsinalja normalisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!