Mit gondoltok erről az alakról? (kép)
2013. jan. 24. 20:40
12/19 anonim válasza:
A lány csinos és ami a lényeg: tudja hogyan öltözzön, hogy csinos legyen. A feneke szerintem átlagos. A nadrág formája emeli ki, szép kereknek mutatja. (A női bugyikat, nadrágokat alapból ilyenre csinálják).
Van egy kis rés a lábai között, de az nem vészes.
13/19 Hanariko válasza:
Jobb mintha óriási segged lenne. A kicsi és formás mindig jobb, mint a nagy debella. (amúgy lány vagyok, bocsi xD)
14/19 anonim válasza:
Mondhatom a címet? Elsőbbségivel kérném!
15/19 anonim válasza:
Nem értem mi a jó abban ha még csak nem is a saját képed teszed fel. Beraksz egy tökéletes segget és hallgatod a jó véleményeket
16/19 A kérdező kommentje:
hát jó.. azért raktam fel ezt a képet mert ezt találtam ami a legjobban hasonlít a FENEKEMRE.
ahogy ezt le írtad, nekem úgy jött le, hogy berakok egy az enyémtől teljesen különböző feneket és úgy hallgatom a jó véleményeket.. és az nekem miért lenne jó? nem értem, mindegy...
2013. jan. 24. 21:09
17/19 anonim válasza:
így lehet vékonynak lenni... :DD
Micsoda formáák! :D
Amíg nem látszanak ki a csontjaid, addig jó! :)
18/19 anonim válasza:
Pont ideális fenék, ha a tiéd is ilyen, akkor örülj neki és ne akarj mást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!