Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebben hogy a nők...

Ti hisztek ebben hogy a nők "szépség kategóriákra" vannak bontva?

Figyelt kérdés

Szoktam nézni a tabu c. sorozatot az egyik ismeretterjesztő csatornán és ott volt hogy a nőknek három kategóriája van:

1. Akit mindenki szépnek tart

2.akit valaki szépnek,valaki csúnyának tart

3. aki csúnya

Elég elgondolkodtató volt mert az 1. kategóriába akkor gondolom az ilyen Palvin Barbara, Selena Gomez és társai tartoznak? De akkor ki tud példát mutatni a . Illetve 3.ra?

2013. jan. 24. 20:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hmm érdekesek a vélemények:) nagyon megoszlanak ahogy látom, akkor biztos van benne valami... Csak nem tudom olyan furcsa volt ez a rész és így aztán érdeklődtem kinek mi a véleménye. Hát nem tudom azt hittem hogy selena gomezt mindenki szépnek tartja:D
2013. jan. 25. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
a nők nagyon sok mindet rosszul hisznek arról hogy a férfiak mit gondolnak (mondjuk nekem tetszik Selena)
2013. jan. 25. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Selena szerintem kifejezetten ronda. Mindig, mikor hallom, hogy csodálják, arra gondolok, hogy nem ugyanazt a csajt látjuk. [link] Kerek, lepényfejű csaj, kicsi, mélyen ülő szemekkel, nagy, lapos orral. Palvin Barbi viszont gyönyörű szerintem.

Nem hiszem hogy ez a kategorizálás igaz lehet. Legalábbis nem ilyen határozottan.

2013. jan. 25. 22:21
 14/15 ivilicious ***** válasza:
sztem selena gomez bszott ronda :D
2013. ápr. 8. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Selena egy gyönyörű lány, Barbi pedig szimplán szép, de nem túl extra.

Nincs olyan, akit mindenki szépnek tart, én pl. a hosszú szőkés barna, vagy szőke, barna szemű, helyes arcú lányokat tartom nagyon szépnek, van, aki egy vörösre mondja ezt.

2013. máj. 23. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!