Milyen melltartó vegyek hogy úgy nézzen ki?
Figyelt kérdés
Milyen melltartó vegyek hogy úgy nézzen ki, mint egy csomó lánynak: olyan jól áll nekik, fel van nyomva meg összébb is picit. olyat akarok énis!!!!
valahogy így, csak még feljebb. Help. Kösziii :)
2013. jan. 23. 14:56
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy egyszeru Push-up melltartó csodákra képes, bár esetleg he egy hölgy kollega jön ide ö bövebb infóvl is tud szolgálni. :)
5/9 anonim válasza:
Az enyém sima vékony szivacsos melltartóval is ilyen. Szerintem ez nem melltartó kérdése.
6/9 anonim válasza:
A férjem mindég azt akarja,hogy ilyen melltartót vegyek. 85/B a méretem és egy melltartotol sem lett ilyen a mellem. Szerintem ez melltol fugg és nem a melltartotol.
7/9 anonim válasza:
Melltől is függ, ez igaz, van akinek semmilyen melltartóban nem lesz ilyen melle. Bár egyébként is ocsmányronda a nyakig felnyomott mell, olyan mintha nyomorék lenne az illető. De ha ez kell hát ott van, vedd meg a belinkelt melltartót. Vagy bármit ami tele van szivaccsal tömve alul és oldalt.
8/9 anonim válasza:
Push up melltartót vegyél, ma már vannak olyanok, hogy a kosár kétharmada szivacs, egy pasi mellét is agyig felnyomja. Mellesleg nő vagyok, de nem értem, miért érzi sok más nő attól szexinek magát, ha a melle a nyakában ül...
9/9 anonim válasza:
olyan push up-ot vegyél ami oldalról is tartja a melled nem csak alulról és olyan nagyon vastag szivacsos legyen attól hátha sikerül bár tényleg mell függő nekem sima melltartóba olyan a mellem mint a képen
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!