Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó?

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés

csináltam próbából 1 honlapot,oriflames cuccaimnak,de nem tudom jó -e így,vagy kéne rajta változtatni valamit?

ti tudnátok használni?egyértelmű benne minden?könnyen elérhető a rendelés,/regisztráció,megtalálnád ha keresnéd?

köszönöm a válaszokat,fontos lenne mert úgy változtatnék rajta ha nem jÓ:)

www.orikatalogus.5mp.eu

2013. jan. 22. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
A baj az ingyenes honlapokkal, hogy a kutya nem fogja megtalálni, ha a gugliban keresi.
2013. jan. 22. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
már sokan megnézték,részben a kialakult vevőkörömnek szól.hirdettem itt ott,am.azért van eu-s végződése,mert elvileg hamarabb bekerül,meg nagy nézettséggel még ingyenes is szokott lenni google-ba:)de köszi,bár a kérdés nem teljesen ez volt:)
2013. jan. 22. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
ok, akkor jó. ha másnak nem akarsz árulni, és csak ők a célközönség.
2013. jan. 22. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 22. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár igaza van az előttem szólónak, de azért nagyon szép :)
2013. jan. 22. 22:06
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi:)

tudom,hogy igaza van:)csak addig nem akarok rá költeni,míg nem vagyok benne biztos,hogy érdemes..:)

2013. jan. 22. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Fehér alapon rózsaszín betűk? elég ocsmány.
2013. jan. 22. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

"azért van eu-s végződése,mert elvileg hamarabb bekerül"

Ez butaság.

Nem domain függő.

2013. jan. 22. 22:50
 9/9 A kérdező kommentje:

akkor lehet én nem tudtam jól,hogy hamarabb bekerül,de köszi hogy szóltál.végülis mindegy,mert ha komolyabbat akarnék,úgyis fizetnék érte.:)

annak aki szerint ocsmány:nem tetszést szebben is ki lehet fejezni,köszi.akkor szerinted milyen színű legyen egy alapvetően csajos oldal?elsősorban a funkcionalitást kérdeztem,de kössz az észrevételt.

2013. jan. 22. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!