Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon jó pedikűröst ajánlanátok?

Nagyon jó pedikűröst ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Olyat keresek,aki szép alaposan "gyalulja" le az ember talpán a teljes felesleget,illetve ki is építi a körmöket, és gyönyörűen franciázza.

Leginkáb 2.,12.,3., kerületben,azonban ha tényleg jó bemegyek a városba is,ha tudtok ilyet.

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 21. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
a kiépti a körmöketre zselét értesz? Én tudok egy nagyon jó pedikűröst a 11. kerben.
2013. jan. 21. 22:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,olyanra gondoltam.
2013. jan. 21. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt mondta már neked valaki, hogy balesetveszélyes a lábkörmön a zselé, vagy porcelán? (a géllakk nem)

És hogy sokkal hamarabb gombásodik a köröm, ha netán fertőzés éri?

Én pl pont ezért a két ok miatt senkinek nem csinálok lábra műkörmöt!

Egy esetben vagyok hajlandó, de azt is csak és kizárólag saját felelősségre, papírka aláírása után, amikor valakinek valami deformáció van a körmén.

amúgy a 4. kerületben tudok egy kollégát, aki tényleg jó, de ő sem épít körmöt lábra.

2013. jan. 22. 08:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,érdemes átgondolni.

Azonban időhiány miatt és a francia tartóssága miatt viszont jó dolog.

Címeket,neveket kaphatnék?Főleg a 2. és 12. kerületben,köszi.

2013. jan. 22. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és a géllakk meddig tart lábkörmön?
2013. jan. 22. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
A géllak pont úgy megfelel a célnak, mint a műköröm. Legalább olyan tartós, ha nem tartósabb, és ha véletlen belerúgsz valamibe, akkor nem válik el a saját körömtől, nem telepszik meg alatta a gomba, vagy nem kell a sebészetre menni, hogy kiszedjék a műkörmöt a húsból. (megtörtént eset)
2013. jan. 22. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A barátnőm pedikűr-manikűr-műkörmös.

A dohány utcában dolgozik és házhoz is megy.

Ha még aktuális,hívd a 06703474838 számot.

Üdv.István

2013. szept. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!