Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi idő után fizetnek egy...

Mennyi idő után fizetnek egy modellügynökségnél?

Figyelt kérdés

Megkeresett egy modellügynökség, aztán most azon töprengek, bevállaljam-e melónak a dolgot. Semmiképpen sem szeretnék modellkarriert, de egy kis pénz jól jönne így az egyetem mellé. Még nem volt meg az interjú, semmi sincs egyelőre megbeszélve. Nem igen ismerem a szakmát, hallottam persze hideget-meleget, de nem tudom, mit reméljek.

Szóval, érdekelne valaki, a témában tájékozottabb személy véleménye a dologról.

Gondoltam, nem várok a "megbeszélésig".. először is azt érdekelne, hogyan indul be egy ilyen dolog? Mennyi időt vesz igénybe? Illetve, hogy először mikor fizetnek?

Előre is köszi! (:

ha számítana: 19/f

2013. jan. 21. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
A munkáid után fizetnek... már ha kapsz.
2013. jan. 21. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
órabérben fizetnek, ami minél sikeresebb vagy, annál többet kapsz elven működik. tehát nem akarlak elkeseríteni, de nem leszel milliomos az első évben
2013. febr. 4. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!